Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ayriyetten verdiği linkteki sistem 5000 tl, editör yanlış kopyala yapıştır yaptı sanırsam :D
20k ya adam akıllı sistem isteyenler:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
5,000 değil o toplanmamış hali
Post automatically merged:

konu bence yanlış olmuş 6k eder bu pc :)
Beleşe versinler abi
Üstad ekran kartı 10, bin tl ediyor

Sistem 6.000₺ değerinde. Senin yaptığın ekipmanlar ve donanımsal değişikliklerin ile beraber 28.000₺ ediyor. Geri kalan 22.000₺ Senin yaptığın değişiklikler ile beraber. İşlemci bilgisayarın fiyatına göre de aşırı kötü kalmış. Benim görüşüm bu.
adam çözmüş bile

bu sisteme ryzen 3 koymak aşırı saçma :D 2080ti koyup 8 gb ram koymak da neyin kafası oyunlar artık 8 gbı zorluyor 25 k para vereceksen ki bu sistem 25k etmez verdiğini düşünelim 75hz monitör alacak kadar salak olamazsın ayrıca 10 tb harddisk ne allah için parası çok gözüktü içinde kalsın mı dedin bilgisayar parçalarından anlamayanlar sistem toplamasın bence parça farkları var bir parça çok üst seviyedeyken diğer parça çok alt seviyede insan bakınca gülüyor
Dostum dikkatli okursan anlarsın 4x16 ram yazıyor 64 gb ne 8 i

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
İşlemciyle ekran kartına bi şey diyemem ama diğer sistemlerde ne sıkıntı var onu anlamadım
Bu kadar kötü bir bilgisayarı yazı hatası ya da dikkatsizlikten açacağını düşünmüştüm. Fakat öyle değilmiş. En iyisi sen bu tür sistem konularından uzak dur, başka alanlara yönel. Şimdi üzülme kendini kötü hissetme diye gerekçeleri de yazayım. Ne kadar saçmaladığının farkına var:

1- 10.000+ tl lik bir RTX 2080 Ti gibi canavarı bilgisayara alacaksın ve 75hz 1080p monitör kullanacaksın ? Bir kere bu kart bırak 1080p yi 1440p için bile değil. En az 4k lık bir monitörünüzün olması gerek. 1080p de hiçbir şekilde o ekran kartından faydalanamayacaksın. 10.000 tl yi 1080p 75hz monitör için vermene gerek yoktu. 2000TL lik giriş-orta seviye bir ekran kartı 1080p de RTX 2080 ti ile ayn performansı verecektir...
2- Aynı şekilde saçma bir biçimde 10.000tl lik ekran kartının yanına 2300x gibi bu ekran kartının yanında çöp olacak bir işlemciyi koyuyorsun. Grafik abanılmış single player oyunlarda her ne kadar RTX 2080 Ti işlemci gücüne ihtiyaç duymayacak olsa da, online oyunlarda, yayınlarda o cpu sana yetmeyecektir.
3- 64GB ram neden ? Nasa'nın Görevimiz Mars için tuttuğu verileri mi işliyorsun ?
4- 10TB hdd ile 8k ayıplı video depolayacaksın sanırsam.
5- Yaklaşık 1500tl ekipmanlara gidiyor ki normal. Orta düzey ekipmanlar. Monitörü katmıyorum ekipmana çünkü monitör değil o bir çöp. Dışarıdan üç beş çocuk toplasam, desem ki buyrun beyler size 28.000 TL, bana çok kötü bir bilgisayar dizin, bu kadar kötüsünü dizemezlerdi. Bilgisayar hiçbir amaca hizmet etmiyor, render için desem sadece ekran kartı için kullanacaksan kabul edilebilir ama monitör çöp render işiyle uğraşıyor olamazsın. Yayın için desem işlemcin çöp yayıncılara hitap etmiyorsun. Oyun için desem gene işlemcin çöp ve gereksiz binlerce masraf yapılmış yok 10tb harddisk yok 64gb ram what the fuck yani ? İş bilgisayarı desem hangi mal gider iş için bu bilgisayarı alır ?

Kısaca vizyonsuz bir sistem olmuş, topluluğun iyiliği için konunu editledim millete kötü örnek olmayalım.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...