Onaylı Üye
yani biraz uğraştırdıvideodan bbirşey anlamadım 360 p ama uğraşılmışa benziyo indirme linkini yazdığında indiriceğim
bişey anlamadım ama neyse
Video pek anlaşılmıyor
Ok.az öncede dediğim gibi youtube pek bilgili değilim yükledim geçtim 2 dk sonra linkleri eklicem sonra resimli bir şekilde anlatımda koyarım
Bir ise yaramaz ama emeğin var helal olsun onlar yerine başka birseyler kodlayıp yapsan daha güzel ve kendini geliştirmiş olursun.
Yani olursa instagram ya da face şikayet botu filan olsun nasil yapildigini bilmiom ama hep arastirdim yok virus hepsi var sa öyle birsey yapıp satabilirsin iyi calisip olursa satın alıcak insanlarda olabilir.Tavsiyenize her zaman açığımörnek verirmisin ne kodlamalıyım ? hile harici olsun lütfen
teşekkür ederim bu arada, canım sıkıldı bişeyler yapayım dedim yani pek önemli birşey değil yinede ben zaman geçirmek için iyi olduğunu düşünüyorum, 5 dk lık dosya inerken falan oynanabilir bence ben öyle bir amaçla yaptım...
mantıklı yarın sınav var sınav bi girsin banaYani olursa instagram ya da face şikayet botu filan olsun nasil yapildigini bilmiom ama hep arastirdim yok virus hepsi var sa öyle birsey yapıp satabilirsin iyi calisip olursa satın alıcak insanlarda olabilir.
Rica ederim. Sınavda başarılarmantıklı yarın sınav var sınav bi girsin banasonra bakalım üşenmediğim zaman denerim yapmayı güzel fikir teşekkür ederim
Rica ederim. Sınavda başarılar
Ö.değil herzamansaol kardesim.
kodları kimsenın umrunda olmaz net reactörden gizleyebilirsin ayrıca.yani biraz uğraştırdıama pek emek denirmi bilmem canım sıkıldı yaptım kodları gizleyebildiğim zaman hemen virüs total ile birlikte atıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?