Canımın sıkıldığı zaman yaptığım oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bunu büyük yazıyorum görmeyen arkadaşlar olabilir : Eğer puan vs. gözükmüyor ise "Herşeyi sıfırlaya 1 defa basmanız yeterlidir.!"

Aslında tam olarak oyun diyemem öylesine zaman geçirmek için ama o kadarda işsiz değilsinizdir...

Cheat engine koruması ekledim :p

Canım sıkıldı ve 3 günde bittirdim ama birşeyler eklemeyi düşünüyorum,
rütbeler, sistem, görev vs. vs. ama fikir tükendi ne yapayım sizce ?

Örn rütbe : Uçan kuş
Ücreti : 250000
Tıklama başına verdiği skor : 2500

bu tür rütbe önerebilirsiniz, yada görev nasıl yapıldığını vs.

(Sizce oyun nasıl 10 üzerinden kaç verirsiniz)
(Oyun zor mu ? kolay mı ?)
(Kolaylaştırılmalı mı ? Zorlaştırılmalı mı ?)
(Neler eklemeliyim ?)
(Nerelerde hatam var)
(VIP sistemi eklenmelimi ?)
(Site üyeliği ile giriş eklenmelimi ?) (nasıl yapılır bilmiyorum bildiğiniz video vs. varsa link atarsanız sevinirim.)

Hatalar;

Normal kullanıcı girişi yada admin girişi farketmez doğru girmenize rağmen yanlış diyor. (Bunu en kısa zamanda düzelteceğim bir çaresini arıyorum.)

Oyunun 2. form'u (ekranı) geç açılıyor. (Bu gayet doğal İP adresinizi internetten öğrenmeye çalışıyor ve sol alta süs olarak gösteriyor.) * Hiçbir amacı yoktur ama istenirse kaldırılıp yeniden yüklenebilir.!*

Videosu;

• Giriş ekranı (siz normal kullanıcı girişini seçeceksiniz)
  • Normal kullanıcı ekranı
  • Market
  • Marketteki rütbe ücretleri
  • Admin paneli (Bana sadece bana özel :D)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
videodan bbirşey anlamadım 360 p ama uğraşılmışa benziyo indirme linkini yazdığında indiriceğim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
videodan bbirşey anlamadım 360 p ama uğraşılmışa benziyo indirme linkini yazdığında indiriceğim
yani biraz uğraştırdı :D ama pek emek denirmi bilmem canım sıkıldı yaptım kodları gizleyebildiğim zaman hemen virüs total ile birlikte atıcam.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bişey anlamadım ama neyse :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
linkleri ekledim görüşlerinizi söylerseniz sevinirim...

------------------------------------------

resimlerde yüklendi güncel +++

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kodlarda küçük bir hata yüzünden admin paneli normal kullanıcılarda da gözüküyor çözülene kadar indirme linki kaldırıldı...

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir ise yaramaz ama emeğin var helal olsun onlar yerine başka birseyler kodlayıp yapsan daha güzel ve kendini geliştirmiş olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bir ise yaramaz ama emeğin var helal olsun onlar yerine başka birseyler kodlayıp yapsan daha güzel ve kendini geliştirmiş olursun.

Tavsiyenize her zaman açığım :D örnek verirmisin ne kodlamalıyım ? hile harici olsun lütfen :D
teşekkür ederim bu arada, canım sıkıldı bişeyler yapayım dedim yani pek önemli birşey değil yinede ben zaman geçirmek için iyi olduğunu düşünüyorum, 5 dk lık dosya inerken falan oynanabilir bence ben öyle bir amaçla yaptım...

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Tavsiyenize her zaman açığım :D örnek verirmisin ne kodlamalıyım ? hile harici olsun lütfen :D
teşekkür ederim bu arada, canım sıkıldı bişeyler yapayım dedim yani pek önemli birşey değil yinede ben zaman geçirmek için iyi olduğunu düşünüyorum, 5 dk lık dosya inerken falan oynanabilir bence ben öyle bir amaçla yaptım...
Yani olursa instagram ya da face şikayet botu filan olsun nasil yapildigini bilmiom ama hep arastirdim yok virus hepsi var sa öyle birsey yapıp satabilirsin iyi calisip olursa satın alıcak insanlarda olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yani olursa instagram ya da face şikayet botu filan olsun nasil yapildigini bilmiom ama hep arastirdim yok virus hepsi var sa öyle birsey yapıp satabilirsin iyi calisip olursa satın alıcak insanlarda olabilir.
mantıklı yarın sınav var sınav bi girsin bana :D sonra bakalım üşenmediğim zaman denerim yapmayı güzel fikir teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
neyse şu son bir kaç saatimide metin2 de geçireyim :D

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
IP adresimizi neden oraya koydun anlamış değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...