Onaylı Üye
Bunu büyük yazıyorum görmeyen arkadaşlar olabilir : Eğer puan vs. gözükmüyor ise "Herşeyi sıfırlaya 1 defa basmanız yeterlidir.!"
Aslında tam olarak oyun diyemem öylesine zaman geçirmek için ama o kadarda işsiz değilsinizdir...
Cheat engine koruması ekledim
Canım sıkıldı ve 3 günde bittirdim ama birşeyler eklemeyi düşünüyorum,
rütbeler, sistem, görev vs. vs. ama fikir tükendi ne yapayım sizce ?
Örn rütbe : Uçan kuş
Ücreti : 250000
Tıklama başına verdiği skor : 2500
bu tür rütbe önerebilirsiniz, yada görev nasıl yapıldığını vs.
(Sizce oyun nasıl 10 üzerinden kaç verirsiniz)
(Oyun zor mu ? kolay mı ?)
(Kolaylaştırılmalı mı ? Zorlaştırılmalı mı ?)
(Neler eklemeliyim ?)
(Nerelerde hatam var)
(VIP sistemi eklenmelimi ?)
(Site üyeliği ile giriş eklenmelimi ?) (nasıl yapılır bilmiyorum bildiğiniz video vs. varsa link atarsanız sevinirim.)
Hatalar;
Normal kullanıcı girişi yada admin girişi farketmez doğru girmenize rağmen yanlış diyor. (Bunu en kısa zamanda düzelteceğim bir çaresini arıyorum.)
Oyunun 2. form'u (ekranı) geç açılıyor. (Bu gayet doğal İP adresinizi internetten öğrenmeye çalışıyor ve sol alta süs olarak gösteriyor.) * Hiçbir amacı yoktur ama istenirse kaldırılıp yeniden yüklenebilir.!*
Videosu;
Aslında tam olarak oyun diyemem öylesine zaman geçirmek için ama o kadarda işsiz değilsinizdir...
Cheat engine koruması ekledim
Canım sıkıldı ve 3 günde bittirdim ama birşeyler eklemeyi düşünüyorum,
rütbeler, sistem, görev vs. vs. ama fikir tükendi ne yapayım sizce ?
Örn rütbe : Uçan kuş
Ücreti : 250000
Tıklama başına verdiği skor : 2500
bu tür rütbe önerebilirsiniz, yada görev nasıl yapıldığını vs.
(Sizce oyun nasıl 10 üzerinden kaç verirsiniz)
(Oyun zor mu ? kolay mı ?)
(Kolaylaştırılmalı mı ? Zorlaştırılmalı mı ?)
(Neler eklemeliyim ?)
(Nerelerde hatam var)
(VIP sistemi eklenmelimi ?)
(Site üyeliği ile giriş eklenmelimi ?) (nasıl yapılır bilmiyorum bildiğiniz video vs. varsa link atarsanız sevinirim.)
Hatalar;
Normal kullanıcı girişi yada admin girişi farketmez doğru girmenize rağmen yanlış diyor. (Bunu en kısa zamanda düzelteceğim bir çaresini arıyorum.)
Oyunun 2. form'u (ekranı) geç açılıyor. (Bu gayet doğal İP adresinizi internetten öğrenmeye çalışıyor ve sol alta süs olarak gösteriyor.) * Hiçbir amacı yoktur ama istenirse kaldırılıp yeniden yüklenebilir.!*
Videosu;
- Giriş ekranı (siz normal kullanıcı girişini seçeceksiniz)
- Normal kullanıcı ekranı
- Market
- Marketteki rütbe ücretleri
- Admin paneli (Bana sadece bana özel
)
Moderatörün son düzenlenenleri: