- Yasaklandı
-
Banlı Üye
1.4.4 ü nerden bulabilirimbn kullanıyorum hiç bir skntı görmüyrm üstelik hile kullanıyrm ban riski 10yıllık ban yok yani
1.4.4 ü nerden bulabilirim
işte hangisi güveniliremülatör'ün tarayıcısına cerberus 1.4.4 indir yaz güvenilir olanlarına bir bak derim.
url paylasım yasakmı bilmiyrm ama googleye cerberus 1. 4.4 indir yaz forumcsdark siteyi gorursen tıkla1.4.4 ü nerden bulabilirim
tamamdır indirdim teşekkürler, peki oyuna girerken veya cıktıktan sonra ne gibi bir temizlik yöntemi kullanıyorsun? mesela hosts dosyasını değiştiriyor musun sürekliurl paylasım yasakmı bilmiyrm ama googleye cerberus 1. 4.4 indir yaz forumcsdark siteyi gorursen tıkla
Post automatically merged:
rica ederim
es file ile ne yapcagını biliyorsundur host dosyayı eger hile kullancaksan oyuna gircegin zaman degiştirceksin temp klasörü silceksin c de yada d de olur C windows prefetch klasörü sil tamamdırtamamdır indirdim teşekkürler, peki oyuna girerken veya cıktıktan sonra ne gibi bir temizlik yöntemi kullanıyorsun? mesela hosts dosyasını değiştiriyor musun sürekli
es file ile ne yapacağımı bilmiyorumes file ile ne yapcagını biliyorsundur host dosyayı eger hile kullancaksan oyuna gircegin zaman degiştirceksin temp klasörü silceksin c de yada d de olur C windows prefetch klasörü sil tamamdır
host dosyası değiştirmedim.hiçbirini silmedim sadece bypass yaptım kullanıyorum.es file ile ne yapcagını biliyorsundur host dosyayı eger hile kullancaksan oyuna gircegin zaman degiştirceksin temp klasörü silceksin c de yada d de olur C windows prefetch klasörü sil tamamdır
hile vs.?host dosyası değiştirmedim.hiçbirini silmedim sadece bypass yaptım kullanıyorum.
evet arasıra 10 dakikalık yedim.hile vs.?
kardeş ben de daha önce bundan kullanıyordum fakat her şeyi yapmama rağmen bir kaç 10 dk bandan sonra 10 yıl atıyor. şimdi tekrar yükledim ama kullansam mı kullanmasam mı tereddütteyim. bypass olmadan hileye karsısın ama banlancam diye bır kaygın yok pek bunda dıken ustunde hıssedıyorsun kendınıevet arasıra 10 dakikalık yedim.
banlanırsın ama ben sana söyleyimhile vs.?
öncekinde sıkıntı vardı şimdi düzeldi 1haftadır oynuyorum haylen oynuyorum ben ayarlar yapıyorum onu bunu temizliyorum siliyorum host dosya sureklı degıstırıyorum 10yıllık ban yerıne 10 dk ban yapıyorum kı gercek mobıl oyuncu gıbı yapıyorum hıle varken hıle yokkende agır oynuyorumkardeş ben de daha önce bundan kullanıyordum fakat her şeyi yapmama rağmen bir kaç 10 dk bandan sonra 10 yıl atıyor. şimdi tekrar yükledim ama kullansam mı kullanmasam mı tereddütteyim. bypass olmadan hileye karsısın ama banlancam diye bır kaygın yok pek bunda dıken ustunde hıssedıyorsun kendını
host dosyası değişimiyle tam olarak ne kast ediliyor? dosya içinden metin değiştirip kaydetmek mi yoksa burda moderatörlerin paylaştığı bir host dosyası var her oyuna girişte onu etc ye kopyala yapıstır mı?banlanırsın ama ben sana söyleyim
Post automatically merged:
öncekinde sıkıntı vardı şimdi düzeldi 1haftadır oynuyorum haylen oynuyorum ben ayarlar yapıyorum onu bunu temizliyorum siliyorum host dosya sureklı degıstırıyorum 10yıllık ban yerıne 10 dk ban yapıyorum kı gercek mobıl oyuncu gıbı yapıyorum hıle varken hıle yokkende agır oynuyorum
aynen burda forumda var zaten indir 2 tane dosya kopyala yapıştır etcyehost dosyası değişimiyle tam olarak ne kast ediliyor? dosya içinden metin değiştirip kaydetmek mi yoksa burda moderatörlerin paylaştığı bir host dosyası var her oyuna girişte onu etc ye kopyala yapıstır mı?
eyvallah kardeşim sağolaynen burda forumda var zaten indir 2 tane dosya kopyala yapıştır etcye
es file ile youtube videolar var yada bu forumda olması lazım ordan bakabilirsin bide cmd yönetici olarak çalıştıraynen burda forumda var zaten indir 2 tane dosya kopyala yapıştır etcye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?