Cheat Engine için kapsamlı bir rehber gelmeli mi?

Eğitim serisi kulağa hoş geliyor mu ?

• bence böyle bir eğitim gelmeli

• bence gerek yok ya ne gerek var şimdi

• getirme kardeşim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
[Video linkleri bu konuya da ekleyeceğim en altta bulabilirsiniz yorumla uğraşmayın ekstra bakmakla :D]
Cheat Engine üzerinde birazcık bakınmış olup hiç bir şey anlayamayanlar için 0 dan bir eğitim serisi çekmeyi düşünüyorum böylelikle hem kendi bilgilerimi tazelemiş hem de öğrenmek isteyen birçok kişiye yardımım dokunmuş olur olay tamamen 0 dan sanki yeni bir öğrenciymişsiniz gibi başlayıp gittikçe daha kapsamlı hale getirmek istiyorum

Temel Amaç:

Aslında bakarsan her yerde tonlarca cheat engine konulu video mevcut fakat türkçe bir kaynak söz konusu olduğunda işler biraz zorlaşıyor benim hedefim ise hem türkçe bir şekilde bir kaynak üretmek hem de ingilizcesi yetmeyenlerin daha rahat olmasını sağlamak.
Tabi her türlü ingilizce sizin için önemli fakat şimdilik bunu es geçebilirsiniz sizde o sırada zamanla ingilizcenizi geliştirip üzerine bir şeyler ekleyebilirsiniz.

Konular:
Temel Başlangıç
Kalıcı Değerlere Erişim
OpCode Kısmına Geçiş
Assembly Code Oluşturma

Hedef
Her hangi bir oyunu manipüle etmek ve istediğimiz şeylere ulaşmak.

Video Serisi
1.Bölüm Cheat Engine ayarları
https://memoryhackers.org/konular/1-cheat-engine-rehberi-cheat-engine-ayarlari.222407/

Son düzenleme:
SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kesinlikle gelmeli özellikle online oyunlarda trainer yapmak herkesin işine yarar

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Uzun süredir forumda bu tarz bir içerik görmüyoruz bilmeyenler için gerçekten yararlı olabilir. Profil durumunuzda bahsettiğiniz durumları da engellemek için konularınız üzerinde gerekli kontrolleri yetkili ekibimiz sağlayacaktır rahat olabilirsiniz, forum üzerinde kimsenin kimseye saygısızlık içeren rahatsız edici cümleler kullanmasına izin vermeyiz.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Uzun süredir forumda bu tarz bir içerik görmüyoruz bilmeyenler için gerçekten yararlı olabilir. Profil durumunuzda bahsettiğiniz durumları da engellemek için konularınız üzerinde gerekli kontrolleri yetkili ekibimiz sağlayacaktır rahat olabilirsiniz, forum üzerinde kimsenin kimseye saygısızlık içeren rahatsız edici cümleler kullanmasına izin vermeyiz.
ilgili destek için teşekkürlerimi tüm yetkili ekibe ve mh ailesine iletirim <3

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bencede gelmeli çoğu şeyi internetten video izleyerek ancak yapılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Konu hakkında bilgi sahibi olmak isterim böyle bir video çekerseniz çok yardımcı olur

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öğrenmek isteyenler için yararlı bir konu olur özellikle videolu ise daha yararlı olur umarım gelir.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öğrenmek isteyenler için yararlı bir konu olur özellikle videolu ise daha yararlı olur umarım gelir.
zaten videolu olacak yazılı anlatmaya kalkarsam kimse anlamaz elimden geldiğince konuyu daha yayıp daha detaylı anlatmam lazım şimdi ilk videodan hadi arkadaşlar şunu bulduk şimdi bunu bulak dersem milletin kafası çorba olur

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kesinlikle gelmeli online oyunlar için genellikle bilgimiz olmadığı için birşeyler yapamıyoruz

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kesinlikle gelmeli online oyunlar için genellikle bilgimiz olmadığı için birşeyler yapamıyoruz
aslında tüm eğitim tabanı offline oyun üzerinde olacak online işlerine iler ki dönemlerde bakarız çünkü temel algoritmayı çözmemiz lazım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok iyi olur bro takipdeyim ets2 bi para hilesi yapıyoduk :)

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bnce süper olur reis çoğu kişi online oyunlar için demiş ama bnce cheat engine nin olayı offline oyunlardır

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bnce süper olur reis çoğu kişi online oyunlar için demiş ama bnce cheat engine nin olayı offline oyunlardır
her konuda işimize yarıyor aslında sadece cheat engine değil olay aslında temelden sonra asıl işimiz assembly ile olucak

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kesinlikle gelmeli CE kullanmayı öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...