Bal porsuğu
Seçkin Üye
brom sen elinden geleni yap biz ben öğrenmee açığım, videoları izliyorum adamlar birşey yapıyor eyllah ama neyi neden yaptıgını anlamıyoruz çok saçma sekilde amlatıyorlarkanka dersler filan var boş vakit oldukça video stoklamaya başlıyacağım yeni bir kanal açıcam ilk videoda biraz konuşma yapıcam çunki temel şeyler bide işe başlamadan cidden bu iş ile uğraşanların nelerden geçmeli bunlardan bahsedecem temel şeyler :d
kanka nasıya nası tehlikeye girebilireben çok gerekli olmadığını düşünüyorum öyle olursa website si tehlikeye girebilir bence gerek yok
kesınlıkle reısCheat Engine üzerinde birazcık bakınmış olup hiç bir şey anlayamayanlar için 0 dan bir eğitim serisi çekmeyi düşünüyorum böylelikle hem kendi bilgilerimi tazelemiş hem de öğrenmek isteyen birçok kişiye yardımım dokunmuş olur olay tamamen 0 dan sanki yeni bir öğrenciymişsiniz gibi başlayıp gittikçe daha kapsamlı hale getirmek istiyorum
Temel Amaç:
Aslında bakarsan her yerde tonlarca cheat engine konulu video mevcut fakat türkçe bir kaynak söz konusu olduğunda işler biraz zorlaşıyor benim hedefim ise hem türkçe bir şekilde bir kaynak üretmek hem de ingilizcesi yetmeyenlerin daha rahat olmasını sağlamak.
Tabi her türlü ingilizce sizin için önemli fakat şimdilik bunu es geçebilirsiniz sizde o sırada zamanla ingilizcenizi geliştirip üzerine bir şeyler ekleyebilirsiniz.
Konular:
Temel Başlangıç
Kalıcı Değerlere Erişim
OpCode Kısmına Geçiş
Assembly Code Oluşturma
Hedef
Her hangi bir oyunu manipüle etmek ve istediğimiz şeylere ulaşmak.
kanka yaparım dert değil bir sorun olursa bana burdan ulaş Nekochan#1204brom sen elinden geleni yap biz ben öğrenmee açığım, videoları izliyorum adamlar birşey yapıyor eyllah ama neyi neden yaptıgını anlamıyoruz çok saçma sekilde amlatıyorlar
kanka cheat engine ile whallhack kodu varmı bildiğinkanka yaparım dert değil bir sorun olursa bana burdan ulaş Nekochan#1204
eyv brom takibimdesin zaten şimdiden ellerine sağlık,kanka yaparım dert değil bir sorun olursa bana burdan ulaş Nekochan#1204
kanka wallhack dediğin şey derken normalde esp filan var öyle cs16 daki gibi saydam duvar istiyorsan o biraz teknik bilgiye giriyor ben temel şeyleri gösteriyorum öyle esp aimbot filan değil genel olarak program kullanımıkanka cheat engine ile whallhack kodu varmı bildiğin
anladım tesekkurlerkanka wallhack dediğin şey derken normalde esp filan var öyle cs16 daki gibi saydam duvar istiyorsan o biraz teknik bilgiye giriyor ben temel şeyleri gösteriyorum öyle esp aimbot filan değil genel olarak program kullanımı
online oyunlarda cheat engine kullanmak çok sıkıntı olur amaaslında tüm eğitim tabanı offline oyun üzerinde olacak online işlerine iler ki dönemlerde bakarız çünkü temel algoritmayı çözmemiz lazım
zaten öyle olcak temel şeylerden gelişmişe doğruböyle bir seri gelirse bence çok güzel olur dostum
yeni öğrenecek arkadaşlar aşısından güzel bir eğitim olur bence
online oyunlarda cheat engine kullanmak çok sıkıntı olur ama
offline oyunlarda cheat engine den güzel bir anlatım ile anlatırsan
mesela bir oyunda sınırsız can yada oyun marketindeki ürünleri ücretsiz yapma gibi bir seri yaparsan bence herkesesin ilgisini çekebilir diye düşünüyorum dostum.
geldi zaten konu başlığına video konularını aktardımGelmeli eğer böyle bir güzellik yaparsanız sıraya geçerim not kağıtlarımı alır güzel güzel öğrenmek için incelerim en azından Google a x oyunu cheat engine trainer demek yerine kendim yapabilmeyi öğrenirim çok daha güvenli ve istediğimi verecek şekilde olur beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?