Hacı pc son nesil ama bazen ekran donup kalıyor bir süre sonra anlık hareket oluyor geri donuyor reset atınca sorun yok neyden olabilirtelefon tamircisiyim sıkıntısı olanlara yardım edebilirim bilgisayar için de soruları olanları cevaplayabilirim
kanka ekran kıtlenıyor mu komple yada disk e bak %100 calısıyor arada buda windows 10 un sorunu ssd ile çözebilirsin bu sorunuHacı pc son nesil ama bazen ekran donup kalıyor bir süre sonra anlık hareket oluyor geri donuyor reset atınca sorun yok neyden olabilir
I can help you as much as I knowwhat would be your knowledge?
Komple kitlenmiyor şöyle 30 sn kitli mause hareketsiz 2 sn hareket ettikten sonra gene hareketsiz taki reset atana kadarbaskan root dosyası bozuk olabılır baska sıstem bul onu dene
Post automatically merged:
kanka ekran kıtlenıyor mu komple yada disk e bak %100 calısıyor arada buda windows 10 un sorunu ssd ile çözebilirsin bu sorunu
kanka disk calısman ne durumda % kacını kullanıyorKanda 240 gb sata 256gb m2 ssd var win m2 ye kurulu
kesinlikle kardesım hard reset at wipe data düzelir o zamanhocam şöyle bir sorum var
Samsung j7 prime de nereye girsem durduruldu hatası alıyorum format şartmıdır ?
M2 olan yüzde 80 dolu diğeri 20 dolukanka disk calısman ne durumda % kacını kullanıyor
kesinlikle kardesım hard reset at wipe data düzelir o zaman
Max %30yok yok doluluk oranı problem olmaz o kadar ama görev yöneticisinde disk in calısma kapasitesi var ondan bahsediyorum
kardesım bilgisayarına virus taratım yap o zaman bi trojen bulursada direk format atM2 olan yüzde 80 dolu diğeri 20 dolu
Disk çalışma oranı %30 u geçmiyor
cihaz ne kardesım bilgisayar mı yoksa cep telefonu muben cihaza format atamıyorum yardım edermısın kardeş ya
olabılır kanka format atmanı tavsiye ederımAcaba windovs dan olabilir mi? Bozuk akod falan
Format atması kolay son çare amabilgisayarında önemli dosya varsa hepsini buluta aktarmanı öneririm ondan sonrası direk formatBöyle durumlarda hiç affetmemek lazım çünkü format bilgisayarınıza zarar vermez arkadaşlar
![]()