Elimdeki format sürücüsü aynısı sorun devam ederse ozaman orjinal win alacam parası neyse verecez yapacak bişr yokolabılır kanka format atmanı tavsiye ederım
Neden son çare olsun ki 20 dakikanı almaz dosyalarıda drive'a yüklediysen al sana 0 bilgisayarFormat atması kolay son çare ama
hiç gerek yok bilgisayarının markası neyse o sıteye gir recovery dosyası olması lazım ordan yapabılırsın orjınal cd ye para vermene gerek yokElimdeki format sürücüsü aynısı sorun devam ederse ozaman orjinal win alacam parası neyse verecez yapacak bişr yok
Format sürücüsü derken ? Windows 10 dijital key yok mu bilgisayarında ?Elimdeki format sürücüsü aynısı sorun devam ederse ozaman orjinal win alacam parası neyse verecez yapacak bişr yok
Virüs o yüklediğim dosyalardaysa peki?Neden son çare olsun ki 20 dakikanı almaz dosyalarıda drive'a yüklediysen al sana 0 bilgisayar![]()
ustam benimde bir arkadaşım var tamirci samsung eski telefonlarını sürekli yavaşlatıyor buna istinaden millet farklı yazılımların peşinde farklı bir yazılım atıldığında daha hızlı çalışıyor örnek samsung serilerine mui veya başka yazılımları atınca şaha kalkıyor sen bu konuda ne düşünüyorsuntelefon tamircisiyim sıkıntısı olanlara yardım edebilirim bilgisayar için de soruları olanları cevaplayabilirim
doğru dostum katılıyorum bu piyasada bunu butun herkez yapıyor basta ıphone olmak uzere sımdı soyle anlatıyım sana bu durumu cıhaza baska yazılım atııgın zaman cıhaz extra performans kullanıyor yanı gızlı ozellıklerını acma gıbı oldugunu dusun mesela arabaya yazılım atıtırgında nasıl beygırı yukselıyor aynı o tarz dusun bende bır ara s4 vardı o zaman note 5 yazılımını attım cok hosuma gıtmıstı butun temelar menuler falan oyle olmustu ama tek sıkıntısı arızalar verebılıyor sureklı cok onemli dogru dosyayı bulmakustam benimde bir arkadaşım var tamirci samsung eski telefonlarını sürekli yavaşlatıyor buna istinaden millet farklı yazılımların peşinde farklı bir yazılım atıldığında daha hızlı çalışıyor örnek samsung serilerine mui veya başka yazılımları atınca şaha kalkıyor sen bu konuda ne düşünüyorsun
kingo root yada twrp flash kullanabılırsın kardesım benımDostum root için en iyi program ne önerirsin❤❤![]()
İşlemcinin ısı değerlerini kontrol et sık sıkHacı pc son nesil ama bazen ekran donup kalıyor bir süre sonra anlık hareket oluyor geri donuyor reset atınca sorun yok neyden olabilir
Stok soğutucu var ama bilemedim şimdiİşlemcinin ısı değerlerini kontrol et sık sık
dostum özelden yazarmısın nasıl oluyor bilmiyorum bi sorunum var benimtelefon tamircisiyim sıkıntısı olanlara yardım edebilirim bilgisayar için de soruları olanları cevaplayabilirim
dostum yazılımsal bır hata olabılır sıfırlamanı tercih ederım yedekleyıpRedmi note 8 pro ikidebir özellikle akşamları kulaklık alanını kapatmayın yazısı çıkıyor ama kulaklık alanını kapatmıyorum ses açma tuşuyla normala dönsede çok sinir ediyor
yazdım dostumRedmi note 8 pro ikidebir özellikle akşamları kulaklık alanını kapatmayın yazısı çıkıyor ama kulaklık alanını kapatmıyorum ses açma tuşuyla normala dönsede çok sinir ediyor
birde dostum toz kacmıs olabilir orayı temizle arada cebimize koydugumuz ıcın ıcerısı toz olabılır kurdan ıle sert olmadan tozu temızleRedmi note 8 pro ikidebir özellikle akşamları kulaklık alanını kapatmayın yazısı çıkıyor ama kulaklık alanını kapatmıyorum ses açma tuşuyla normala dönsede çok sinir ediyor
Deneyeceğim öneriler içi teşekkürlerdostum yazılımsal bır hata olabılır sıfırlamanı tercih ederım yedekleyıp
Post automatically merged:
yazdım dostum
Post automatically merged:
birde dostum toz kacmıs olabilir orayı temizle arada cebimize koydugumuz ıcın ıcerısı toz olabılır kurdan ıle sert olmadan tozu temızle