Cihazında problem olanlara yardım edebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oppo a5 s nasıl root atabilirim güncel rototlar çalışmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum root konusunda sureklı denemen lazım takıp edip güncel rootları elbet birisi tutucaktır;)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Elimdeki format sürücüsü aynısı sorun devam ederse ozaman orjinal win alacam parası neyse verecez yapacak bişr yok
hiç gerek yok bilgisayarının markası neyse o sıteye gir recovery dosyası olması lazım ordan yapabılırsın orjınal cd ye para vermene gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Cloud almaz o dosyayı o zaman dostum :) Ayrıca Önemli dosya dediğim benim dökümanlar bilgisayarda bence başka önemli hiçbirşey olamaz :) Fotoğrafları google photos a yüklersin temiz dosyaları ayırır zaten sen merak etme

Lost my way
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Batarya şiştiği için ekranı itiyor boşluk oldu batarya değiştirmem çözmek için yeterli olur değil mi?

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
telefon tamircisiyim sıkıntısı olanlara yardım edebilirim bilgisayar için de soruları olanları cevaplayabilirim
ustam benimde bir arkadaşım var tamirci samsung eski telefonlarını sürekli yavaşlatıyor buna istinaden millet farklı yazılımların peşinde farklı bir yazılım atıldığında daha hızlı çalışıyor örnek samsung serilerine mui veya başka yazılımları atınca şaha kalkıyor sen bu konuda ne düşünüyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yeterli olur dostum duzelır o problem ekrana kalıcı hasar vermedıyse eger

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum root için en iyi program ne önerirsin❤❤✅✅

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ustam benimde bir arkadaşım var tamirci samsung eski telefonlarını sürekli yavaşlatıyor buna istinaden millet farklı yazılımların peşinde farklı bir yazılım atıldığında daha hızlı çalışıyor örnek samsung serilerine mui veya başka yazılımları atınca şaha kalkıyor sen bu konuda ne düşünüyorsun
doğru dostum katılıyorum bu piyasada bunu butun herkez yapıyor basta ıphone olmak uzere sımdı soyle anlatıyım sana bu durumu cıhaza baska yazılım atııgın zaman cıhaz extra performans kullanıyor yanı gızlı ozellıklerını acma gıbı oldugunu dusun mesela arabaya yazılım atıtırgında nasıl beygırı yukselıyor aynı o tarz dusun bende bır ara s4 vardı o zaman note 5 yazılımını attım cok hosuma gıtmıstı butun temelar menuler falan oyle olmustu ama tek sıkıntısı arızalar verebılıyor sureklı cok onemli dogru dosyayı bulmak
Post automatically merged:

Dostum root için en iyi program ne önerirsin❤❤✅✅
kingo root yada twrp flash kullanabılırsın kardesım benım

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Redmi note 8 pro ikidebir özellikle akşamları kulaklık alanını kapatmayın yazısı çıkıyor ama kulaklık alanını kapatmıyorum ses açma tuşuyla normala dönsede çok sinir ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Redmi note 8 pro ikidebir özellikle akşamları kulaklık alanını kapatmayın yazısı çıkıyor ama kulaklık alanını kapatmıyorum ses açma tuşuyla normala dönsede çok sinir ediyor
dostum yazılımsal bır hata olabılır sıfırlamanı tercih ederım yedekleyıp

yazdım dostum

birde dostum toz kacmıs olabilir orayı temizle arada cebimize koydugumuz ıcın ıcerısı toz olabılır kurdan ıle sert olmadan tozu temızle

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
dostum yazılımsal bır hata olabılır sıfırlamanı tercih ederım yedekleyıp

yazdım dostum

birde dostum toz kacmıs olabilir orayı temizle arada cebimize koydugumuz ıcın ıcerısı toz olabılır kurdan ıle sert olmadan tozu temızle
Deneyeceğim öneriler içi teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Samsung s7 edge sahibiyim telefonun ekranında hasarlar oluştu dışardan tırtık gibi ele geliyor ama iç ekran sağlam internetten alsam evde yapabilir miyim daha önce yapmışlığım var s4 ekranı falan değiştirdim az çok anlıyorum ama s7 edge de ekran gömülü anakartı falan sökmem gerekecek yapışkanlı arka plakayı çıkarıp ne dersin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...