Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çocuğunuz sizin inandığınız dine inanmak istemeseydi ne yapardınız?
Ben gerekli eğitimi almasını sağlardım. Buna rağmen inanmak istemezse yapabilecek bir şey yok. Günümüzde gençlerin çoğu kolaya kaçmak için deistim veya ateistim diyor. Aslında dindeki şartları yerine getirmek zor geldiği için kolayını seçiyor. Ancak kaçırılan bir nokta var Hangi birimiz tüm şartları yerine getirebiliyor ki? Direk red etmek yanlış. Ne kadar deist ateist varsa hepsi islam düşmanı. Hiçbiri de musevilik, hristiyanlık vb hakkında konuşmuyor. Biraz bu taraftan sorgulamak lazım. Küresel güçlerin işine gelmiyor İslam dini.
Her ne olursa olsun dinde zorlama yoktur ama davet vardır öğrenirsin oda anlarsa anlamazsa onun günahı zaten kendine senden geçer artık üstüne düşeni yaptıktan sonra karışmazsın zaten artık
reşit oluncaya kadar sabreder islamı beğendirmeye çalışırdım olmazsa da s*ktiri çekerdim benim evimde islamdan ayrı bi hayat yaşayıp ailemizi etkilemesinden daha iyidir