Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bir toplumsal sorun haline geldi ne kadar göz ardı edip aman ne olacak dediysekte durum çok içler acısı. Gelecek nesil etkileyecek bu tarzda davranışların hepimizin eseri olacağını bilerek hareket etmekte fayda var.
bu hayatta sunu ogrendım nekadar cocugun ustune dusersen okadar cocuk afallar bırak sal kendı bıldıgı gıbı yasasın coocuk tabı bazı konularda yol gostereceksın ama sıkmıyacaksın cocugu özgur bırakaaksın
Problemimin bende bıraktığı izleri ve sorunları yakından öğrendim sayende şimdi üzerine düşme zamanı dikkat çekmen isabetli oldu benim için ellerine sağlık
iyi dedin kral bu durumu insanlarımızın bilmesi lazım kendim içinde geçerli ne kadar iyi bir ebeveyn olursak o kadar iyi çocuk yetişir hani bi deyim var ne ekersen onu biçersin
Ben çocukluğumdan beri iğneden korkuyorum ve bunun için hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum. Sekiz yıldır ne hastaneye gittim ne de aşı oldum sagliklim çok şükür.
Bu benim çocukluğumdan beri var olan kaygım