Çalışmıyor Counter Strike - Global Offensive GlowESP | AntiFlash | Trigger Bot | Buny Hop | Radar | Fov | Hack [ 7.12.2019 ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bunny hop nedir ? Ben space normalde eğilme olarak kullanıyorum. Ama bu hileyi açınca space zıplama olarak sürekli kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz ? Birde fov ayarını biz ayarlayamaz mıyız ? 100 ve 120 olarak var ki buda bence yüksek oranlar. :)

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Bunny hop nedir ? Ben space normalde eğilme olarak kullanıyorum. Ama bu hileyi açınca space zıplama olarak sürekli kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz ? Birde fov ayarını biz ayarlayamaz mıyız ? 100 ve 120 olarak var ki buda bence yüksek oranlar. :)

Maalesef öyle bir seçenek mevcut değil ve eklenmeyecekte. Önceden kullandığınız bir fov değeri var ise istek üzerine hileye ekleyebilirim.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Maalesef öyle bir seçenek mevcut değil ve eklenmeyecekte. Önceden kullandığınız bir fov değeri var ise istek üzerine hileye ekleyebilirim.

Şu zıplamayı iptal edebilir miyiz ? Ben space tusu ile eğilme ayarlıyorum cs de ama genede zıplıyor. Avp kullanırken sıkıntı oluyor benım ıcın cunku. Bunu yapabilirseniz yeterde artar.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile Mükemmel ama 2. maçta çöküyor Fov Dürbün açınca gidiyor bunları düzelt Efso Hack olur
Post automatically merged:

Hile 2. Maçta çöküyor Fov dürbün açınca gidiyor birde AimLock eklensin Efso Hack

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
hocam hileyi ortalama 1 aydan fazladır kullanıyorum
sade sekilde iyiydi benim düşüncem şu fov suz bir sürüm yayınlama fırsatın varmı acaba
Emeğine sağlık bu arada

Reis zaten fova tuş bıraktım aktif etmeden kullanırsan sorun olmaz zaten :D fov aktif etme

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka fova tuş bıraktın da sacmalıyor karakter eli uzuyor kuculuyor gibi oluyor ondan dedim

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
reis varya bi aimbot la aimbot kitlenme tuşu getir tadından yenmez :)

Üye
6 HİZMET YILI
bişey sorucam hilede bazen sadece radarda gözüküyor onun haricinde gözükmüyor sebebi ne acaba ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
belli etmeden kullanırsam ban yeme olasılığım var mı yani programı algılayıp direk ban yeme olasılığım var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...