- Konuyu başlatan
Griffin Premium
2.5 k lık cs go hesabımda açacağım sana güveniyorum.
Hile ban atmıyor ama bana güvenme her ihtimale karşı ne olur ne olmaz herhangi bir sorumluluk kesinlikle kabul etmem.
2.5 k lık cs go hesabımda açacağım sana güveniyorum.
Bunny hop nedir ? Ben space normalde eğilme olarak kullanıyorum. Ama bu hileyi açınca space zıplama olarak sürekli kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz ? Birde fov ayarını biz ayarlayamaz mıyız ? 100 ve 120 olarak var ki buda bence yüksek oranlar.![]()
Maalesef öyle bir seçenek mevcut değil ve eklenmeyecekte. Önceden kullandığınız bir fov değeri var ise istek üzerine hileye ekleyebilirim.
Şu zıplamayı iptal edebilir miyiz ? Ben space tusu ile eğilme ayarlıyorum cs de ama genede zıplıyor. Avp kullanırken sıkıntı oluyor benım ıcın cunku. Bunu yapabilirseniz yeterde artar.
F1 Tuşuna basarsan çalışırtrigger nasıl çalısıyor acaba
hocam hileyi ortalama 1 aydan fazladır kullanıyorumTeşekkür ederim
Fovj kendin aktif ediyorsun zatenhocam hileyi ortalama 1 aydan fazladır kullanıyorum
sade sekilde iyiydi benim düşüncem şu fov suz bir sürüm yayınlama fırsatın varmı acaba
Emeğine sağlık bu arada
hocam hileyi ortalama 1 aydan fazladır kullanıyorum
sade sekilde iyiydi benim düşüncem şu fov suz bir sürüm yayınlama fırsatın varmı acaba
Emeğine sağlık bu arada
reis varya bi aimbot la aimbot kitlenme tuşu getir tadından yenmez![]()
reis farklı versiyon olarak çıkart yavhileye bu tür özellikler eklemeyeceğim hilenin ban riski ne kadar az olursa o kadar iyi
reis farklı versiyon olarak çıkart yav![]()
sağolasınDüşünürüm.