Cpu sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba bu sorunu nasıl çöze bilirim?
1.PNG

Neden böyle oluyor anlamadım Advanced System Care pro ile tarattim Malwarebytes ile tarayıp kaldırdım ne yapsamda cözüm bulamıyorum Lütfen yardım edinn
pubg oynarken böyle işlemci kullanımı 100% oluyor fps drop yiyorum görev yöneticisini açtığımda gameloop işlemciyi çok az yiyor ama yinede cpu kullanımı 100 oluyor daha yeni format attim
Post automatically merged:

İşlemci Intel i5

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güç Seçenekleri bölümüne gir. orada seçili olan bölümün aşağısında yer alan Plan Ayarlarını değiştir butonuna bas. Daha sonra Gelişmiş Güç seçeneklerini değiştir bölümüne giriceksin. Oradan işlemciye tıkladığın zaman orada Max Kaç kullanacağı yazıyor sende 100 ise orayı 90 - 99 arası yap.

Üye
7 HİZMET YILI
benim bi arkadaşımın başınada gelmişti indirdigi birşeyden etkili bir vürüsden dolayı yaptıgınız tespit ettik sonucunda güzel bir temizleme progamı ile temizledikten sonrasında düzelmişti

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Windows Update ayarlarınızı kontrol ettiniz mi etmediyseniz bir gözden geçirin derim ve belirttiğiniz programlara da pek güven olmuyor oyunda iken cpunuzu yiyebilir.
Benim önerim CCleaner kullanın iyi forumlar.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güç Seçenekleri bölümüne gir. orada seçili olan bölümün aşağısında yer alan Plan Ayarlarını değiştir butonuna bas. Daha sonra Gelişmiş Güç seçeneklerini değiştir bölümüne giriceksin. Oradan işlemciye tıkladığın zaman orada Max Kaç kullanacağı yazıyor sende 100 ise orayı 90 - 99 arası yap.
bunu bilmiyordum ama bu laptolarda geçerli deilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...