Uzman Üye
csgo oynıyorum kasmıyor cs 1.6 anlamadığım bir şekilde kasıyor (steam değil) 60 fps oluyor adamla çatışınca ise 40 30 a felan düşüyor bunu nasıl engellerim (oyun içi ayarlarıda yaptım)
masaüstü abime sinirlendim diye kasa ya tekme attım sonrasında kapattım pc yi açıldığında ses çıkartıyordu ses ise fan dan geliyordu acaba tekme attım diye bu kadar fps düşmüş olabilirmi tekme atmadan önce kasmıyordu ne değişmiş olabilir?Sistem ozelliklerin dicem ama ne alakasi var cs 1.6 da kasan bir bilgisayar dusunemiyorum bende olsa kirardim heralde o bilgisayari bu arada laptopmu yoksa masaustumu kanka seninki
bilgisyardan anliyorsa abin bi baksin yada analayan birine goster yakin bir arkadasin felanmasaüstü abime sinirlendim diye kasa ya tekme attım sonrasında kapattım pc yi açıldığında ses çıkartıyordu ses ise fan dan geliyordu acaba tekme attım diye bu kadar fps düşmüş olabilirmi tekme atmadan önce kasmıyordu ne değişmiş olabilir?
Tamam teşekkür ederimBilgisayara tekme attığınızı söylüyorsunuz... HDD 'ye (yani Hard diske) bir bad sector ve hız testi yapmanızı öneririm. Sert darbelerde okuma yazma kafası hasar alabiliyor. Onun haricinde devrilebilecek şiddette bir darbe değil ise fanlarda da bir problem yoktur. Sadece vidaları gevşeyen fan titreşimden dolayı veya temas eden kablo var ise sürtündüğü için ses yapıyor olabilir.
Bugünün ekonomik koşullarında bilgisayar en son tekme atılan şey olmalı bence. Pamuklara sarın onu.![]()