CS:GO Başarım Hilesi ( Tüm oyunlarda Geçerli )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merbaha beyler Steam kütüphanenizde hangi oyun varsa o oyunun tüm başarımlarını açabilirsiniz steam profilinizde gözükür. Ben bugün cs:go üzerinden resimlerle anlatım yapacağım.

NOT:
Herhangi bir oyunda oyun saatiniz çok az ise ban veya vac riski vardır bunu bilerek hileyi yapabilirsiniz eğer oyun saatiniz yüksek ise bir sıkıntı çıkarmayabilir.

KusursuzHacker said:
Hocam ben kullandım ve vac yedim eğer oyun saatiniz 500 ve üstü ise tavsiye ederim çünkü oyunda adamlar profilinize bakıyor 10 saat oynama ile bunu kullanırsanız bir şeylerin ters gittiğini anlıyorlar ve report yiyorsunuz bunun sonucu valve profilinizi inceliyor ve saat ve başarımlarınızı inceliyor sonrada vac

KURULUM:

1- İlk önce aşağıda verdiğim linkten programı indiriniz.
2- İndirdikten sonra Rardan çıkarınız (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)
3-Steam hesabınıza giriş yapın ve altta çalışır bi durumda dursun kapatmayın.
4- Rar dan çıkardığımız klasörü açalım Sam.Game isimli programı yönetici olarak çalıştıralım
5- Cs:go oyunumuzu bulalım ve çift tıklayalım yeni bir sekme açılacaktır açılan sekmede steam başarılarını göreceksiniz

3.png

6- Yukarıdaki resimde renksiz siyah beyazlar olan sizin yapmadığınız başarılardır ama işaretli ve renkli olanlar kazandığınız başarılardır. Tüm başarıları aktif etmek için hepsini işaretlemeniz gerekmektedir

7-Hepsi işaretledikten sonra sağ üstte store düğmesini göreceksiniz ona bastıktan sonra tüm başarılarınız aktif olacaktır

5.png

İndirme Linki :

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunu başka bir web sitenin youtube platformunda görmüştüm. Sorunsuz çalışıyor. :)

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
senin oo beennn ellerını 10 kere öperim adaaaammmssınnn

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@furkankivci izniniz olur ise konunuzu farklı bir platform üzerinden paylaşacağım nickinizi kullanarak tabiki

Son düzenleme:
Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
100% çalışıyor kullandım helal olsun hoşuma gitti. :D

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
@furkankivci izniniz olur ise konunuzu farklı bir platform üzerinden paylaşacağım nickinizi kullanarak tabiki
Sıkıntı yok kardeşim kullanabilirsin tabiki
100% çalışıyor kullandım helal olsun hoşuma gitti. :D
Teşekkürler kardeşim iyi kullanmalar
Ben uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım kardeşim

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hocam ben kullandım ve vac yedim eğer oyun saatiniz 500 ve üstü ise tavsiye ederim çünkü oyunda adamlar profilinize bakıyor 10 saat oynama ile bunu kullanırsanız bir şeylerin ters gittiğini anlıyorlar ve report yiyorsunuz bunun sonucu valve profilinizi inceliyor ve saat ve başarımlarınızı inceliyor sonrada vac.

Üye
7 HİZMET YILI
Daha önceleri kullanmıştım bunu herhangi bir ban riski felan yok her oyun için deneyebilirsiniz önceleri Tf2 de yaptığınızda birkaç item veriyordu şuan o durum hâla varmı bilmiyorum, çeşitli oyunlar başarıma dayalı gift verilmesi durumunda işe yarıyor.

Konuyuda detaylı, güzel anlatmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...