kanka baktımda yok anlatanyoutube da bunula ilgili videolar vardı diye hatırlıyorum baktınmı?
#include <iostream>
#include <Windows.h>
int main()
{
if(GetAsyncKeyState(VK_F1))
{
std::cout << "Biz KOTAE'nin adamıyız assanım";
}
}
C++:#include <iostream> #include <Windows.h> int main() { if(GetAsyncKeyState(VK_F1)) { std::cout << "Biz KOTAE'nin adamıyız assanım"; } }
ASCII Table'dan kastım şumu çünkü ASCII TABLE dediğimiz şey şu :Başkan yok onu biliyorumda ascii table yapmak istiyorum sıknıtı orada
std::cout << R"( __ __ ______
/ | / | / \
______ ______ _$$ |_ ______ $$ | /$$$$$$ |__ __ ______ __ __
/ \ / \ / $$ | / \ $$ | $$ |_ $$// | / | / \ / | / |
$$$$$$ |/$$$$$$ |$$$$$$/ $$$$$$ |$$ | $$ | $$ | $$ |/$$$$$$ |$$ | $$ |
/ $$ |$$ | $$ | $$ | __ / $$ |$$ | $$$$/ $$ | $$ |$$ | $$/ $$ | $$ |
/$$$$$$$ |$$ |__$$ | $$ |/ |/$$$$$$$ |$$ | $$ | $$ \__$$ |$$ | $$ \__$$ |
$$ $$ |$$ $$/ $$ $$/ $$ $$ |$$ | $$ | $$ $$/ $$ | $$ $$ |
$$$$$$$/ $$$$$$$/ $$$$/ $$$$$$$/ $$/ $$/ $$$$$$/ $$/ $$$$$$$ |
$$ | / \__$$ |
$$ | $$ $$/
$$/ $$$$$$/ )";
bool menu()
if GetAsynckey(Menü_Tuşu)
menu=!menu
bu mantıkla yapılıyor kodu pseudo olarak yazdım
bool menu = false;
if(GetAsyncKeyState(VK_F1))
menu = !menu;
kodun mantıgnı yzdım c++ blgim cok yok ama her menude kullanılabilir olması lazımC++:bool menu = false; if(GetAsyncKeyState(VK_F1)) menu = !menu;
Kod doğru ama syntax hatası var ImGui'de genel olarak bunu kullanırlar
knka ascii table çıkftısını yaptım evet ama şu an sadece açma kapama kaldı bool ile yapamadım dcden ekkleyebilir msiin? ss atayımASCII Table'dan kastım şumu çünkü ASCII TABLE dediğimiz şey şu :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
büyük ihtimalle şundan bahsediyorsun :
Kod:std::cout << R"( __ __ ______ / | / | / \ ______ ______ _$$ |_ ______ $$ | /$$$$$$ |__ __ ______ __ __ / \ / \ / $$ | / \ $$ | $$ |_ $$// | / | / \ / | / | $$$$$$ |/$$$$$$ |$$$$$$/ $$$$$$ |$$ | $$ | $$ | $$ |/$$$$$$ |$$ | $$ | / $$ |$$ | $$ | $$ | __ / $$ |$$ | $$$$/ $$ | $$ |$$ | $$/ $$ | $$ | /$$$$$$$ |$$ |__$$ | $$ |/ |/$$$$$$$ |$$ | $$ | $$ \__$$ |$$ | $$ \__$$ | $$ $$ |$$ $$/ $$ $$/ $$ $$ |$$ | $$ | $$ $$/ $$ | $$ $$ | $$$$$$$/ $$$$$$$/ $$$$/ $$$$$$$/ $$/ $$/ $$$$$$/ $$/ $$$$$$$ | $$ | / \__$$ | $$ | $$ $$/ $$/ $$$$$$/ )";