Selam arkadaşlar xcsgo hilesinde bildiğiniz üzere böyle bir özellik mevcut (clan tagımızı valve felan yapabiliyoruz) ben hile değilde sadece bunun oldugu birşey istiyorum custom clan tag programı gibi birşey mevcutmudur veya yapılırsa sevinirim.
bu istediğin biraz zor bunu sende biliyosun bunun hakkında araştırma yapacağım 1 saate kalmaz sana bilgi veririm sabırla bekle.Selam arkadaşlar xcsgo hilesinde bildiğiniz üzere böyle bir özellik mevcut (clan tagımızı valve felan yapabiliyoruz) ben hile değilde sadece bunun oldugu birşey istiyorum custom clan tag programı gibi birşey mevcutmudur veya yapılırsa sevinirim.
Teşekkür Ederim bekliyorumbu istediğin biraz zor bunu sende biliyosun bunun hakkında araştırma yapacağım 1 saate kalmaz sana bilgi veririm sabırla bekle.
ts3 gibi bi iletişim yerin varsa gel nasıl yapılcağaını anlatayım.Teşekkür Ederim bekliyorum![]()
Dostum ben o işlerden anlamamts3 gibi bi iletişim yerin varsa gel nasıl yapılcağaını anlatayım.
sen kodlamıyıcaksın ben kodlıyıcam her hangi bir şey olmıyıcak sen bilirsin genede cünkü bunu burdan sana anlatmam biraz zorDostum ben o işlerden anlamamkodlama felan boş yere gelmiyim ben yapamam yani.
sen başına beyaz clan tagımı istiyosun ?Eğer hazırda böyle bir program varsa atılmasını istedim bana veya yapıcak gönüllü arkadaşlar varsa.
İlla ki vardır ama MemoryHackers haricinde ücretsiz ve virüssüz hile veren site bulamazsın. Bu dediğin olay ücretli sitelerde daha çok karşına çıkar.onu biliyorum zaten ancak xcsgo hilesinde alabiliyorsun ben xcsgodeki gibi almak istiyorum ancak xcsgo hilesinin içinde başka hilelerde var ben sadece bu özellikten istiyorum böyle bir hile yokmudur ?