CS:GO Custom Clan Tag

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar xcsgo hilesinde bildiğiniz üzere böyle bir özellik mevcut (clan tagımızı valve felan yapabiliyoruz) ben hile değilde sadece bunun oldugu birşey istiyorum custom clan tag programı gibi birşey mevcutmudur veya yapılırsa sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar xcsgo hilesinde bildiğiniz üzere böyle bir özellik mevcut (clan tagımızı valve felan yapabiliyoruz) ben hile değilde sadece bunun oldugu birşey istiyorum custom clan tag programı gibi birşey mevcutmudur veya yapılırsa sevinirim.
bu istediğin biraz zor bunu sende biliyosun bunun hakkında araştırma yapacağım 1 saate kalmaz sana bilgi veririm sabırla bekle.

İmza.gif

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Eğer hazırda böyle bir program varsa atılmasını istedim bana veya yapıcak gönüllü arkadaşlar varsa.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
özelden ts veya discord atarmısın

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
gruplara giripte oyun içinde tag yapıyoruz ya ondan diyorum ben

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tag isimlerinde bazı isimler alınmıyor dostum :D

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
onu biliyorum zaten ancak xcsgo hilesinde alabiliyorsun ben xcsgodeki gibi almak istiyorum ancak xcsgo hilesinin içinde başka hilelerde var ben sadece bu özellikten istiyorum böyle bir hile yokmudur ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
onu biliyorum zaten ancak xcsgo hilesinde alabiliyorsun ben xcsgodeki gibi almak istiyorum ancak xcsgo hilesinin içinde başka hilelerde var ben sadece bu özellikten istiyorum böyle bir hile yokmudur ?
İlla ki vardır ama MemoryHackers haricinde ücretsiz ve virüssüz hile veren site bulamazsın. Bu dediğin olay ücretli sitelerde daha çok karşına çıkar.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dostum bunun programını external olarak yani direk hile gibi değil de uzaktan normal yazmak için shellcode inject yapman gerekir. Çünkü externaleden kontrol edilmiyor. O shellcodeyi de her güncellemede düzeltmen gerekir o da biraz zorlar.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Aslında XCSGO nun yapımcıları Clan tag changeri ayrı bir program olarak yayınlıyabilirler bence eğer yapılırsa çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...