yaptım olmuyorBeyler csgo dosya bütünlügünü dogrulayıp öyle gireceksiniz anca öyle oluyor her hileyi açısınızda
hile bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor senin cs go da herhangibi bir sorun olaabilir söylediklerimiz olmaz ise csgo yu tekrar yüklemeyi veya loaderi yenidn yüklemeyi deneyebilirsinArkadaşlar hile pazar günü sorunsuz çalışıyordu ama dünden beri açıyorum tepki vermiyor yardım eder misiniz
indirme linkini atar mısın kardeşim bende çıkmıyor artıkhile bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor senin cs go da herhangibi bir sorun olaabilir söylediklerimiz olmaz ise csgo yu tekrar yüklemeyi veya loaderi yenidn yüklemeyi deneyebilirsin
Aga ben loaderi 10 kez yukledim, yok calismiyor.hile bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor senin cs go da herhangibi bir sorun olaabilir söylediklerimiz olmaz ise csgo yu tekrar yüklemeyi veya loaderi yenidn yüklemeyi deneyebilirsin
Arkadaşlar hile pazar günü sorunsuz çalışıyordu ama dünden beri açıyorum tepki vermiyor yardım eder misiniz
aynı sorun bendede var dostum
Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.bende de var lütfen yardım
indirme linkini atar mısın kardeşim bende çıkmıyor artık
Değil dostum çalışıyor.
yok kardeşim ben 3 aydır kullanıyorum belli etmesen bişey olmuyorr beni çok report ettiler bişey olmadı yaniHilede ban riski varmı ?
kardes duzeldımı pekı ?aynı sorun bendede var dostum
one kardes daha net anlatırmısınBeyler csgo dosya bütünlügünü dogrulayıp öyle gireceksiniz anca öyle oluyor her hileyi açısınızda