11 Ocak 2023 #21 WolF97 bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik Efsane Üye Katılım 21 Eyl 2019 Mesajlar 3,634 Çözümler 58 Tepki puanı 449 Ödüller 10 6 HİZMET YILI C öğren
11 Ocak 2023 #22 AİSSxCOMEback A Üye Katılım 3 Eyl 2022 Mesajlar 18 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI MertAga' Alıntı: Ben internetten bakarak bir injector kodladım.Ama dll kodlamayı bilmiyorum hazır bulabileceğim biryer var mı ya da tam anlamıyla nasıl kodlaycağımızı gösterecek.Peki hazır aldığımda herhangi bir zararı olur mu? Genişletmek için tıklayın ... zor be aga yazıl mcı olmak lazım
MertAga' Alıntı: Ben internetten bakarak bir injector kodladım.Ama dll kodlamayı bilmiyorum hazır bulabileceğim biryer var mı ya da tam anlamıyla nasıl kodlaycağımızı gösterecek.Peki hazır aldığımda herhangi bir zararı olur mu? Genişletmek için tıklayın ... zor be aga yazıl mcı olmak lazım
11 Ocak 2023 Konuyu başlatan #23 MertAga M Üye Katılım 15 Nis 2022 Mesajlar 44 Tepki puanı 2 Ödüller 1 4 HİZMET YILI AİSSxCOMEback' Alıntı: zor be aga yazıl mcı olmak lazım Genişletmek için tıklayın ... Hocam bilgim var ki yardım istedim durup dururken aklıma gelmedi
AİSSxCOMEback' Alıntı: zor be aga yazıl mcı olmak lazım Genişletmek için tıklayın ... Hocam bilgim var ki yardım istedim durup dururken aklıma gelmedi
12 Ağu 2023 #24 Profesor342 Ads Expert 👨💻 Donator Katılım 11 Ağu 2023 Mesajlar 109 Tepki puanı 31 Ödüller 3 Sosyal 2 HİZMET YILI baba17galiba' Alıntı: he pardon hocam kusura bakmayın, size şöyle link bırakayım Genişletmek için tıklayın ... Yararlı video keşke güzel bi anlatımda yapsalarmış
baba17galiba' Alıntı: he pardon hocam kusura bakmayın, size şöyle link bırakayım Genişletmek için tıklayın ... Yararlı video keşke güzel bi anlatımda yapsalarmış