cs:go kasıyor help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
cs:go da çok düşük fps alıyorum arttıra bilmem için programlar felan varmı yada kalitenin içine edip fps arttırabileceğim program felan

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyun içi görüntü ayarlarını en düşüğe aldığınızı varsayıyorum.

Çalıştıra gel sistem yaz. Gelişmiş sistem ayarlarına gel. Gelişmiş'in altındaki performans sekmesinden ayarlara bas. En iyi performans için ayarla dedikten sonra kaydet.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
w10 kullanıyorsan kütüphaneden oyuna sağ tıkla yerel dosyalarından .exe'yi bul sağ tıkla özellikler de uyumluluk sekmesinden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak tikini işaretle gözle görülür artış yaşarsın.

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim pc çöp olduguna inanmak istemedigimden sana anlatıyorum ayarları en düşüge ayarlar görüntü ayarları gelişmiş görüntü ayarlında hepsini en düşüge al consola fps_max 0 yaz eger olamdıksa ekran oranını 4.3 yap ama yanlar basık olcaktır ve adamlarn kafaları daha büyük ve vurması koay olcakdır bu arada eger monitörün 60 hz dışında bir hz miktarına sahip ise steamden kütüphaneye girip cs go sag tıklıyıp özelliklerden baslatma seçenek tıkla ve sunu yaz -freq hz mihtarı örnek -freq 144 eger gene düzelmediyese masaüstüne sag tıklayıp grafik özelliklerinden girip performan moduna alabilirsin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ayarları düşür 4:3 yap 800x600 yap tam ekran başlatma seçeneklerinden bunları yaz -console -fps_max 0 -novid -freq 144 -tickrate 128 cl_disablehtmlmotd 1
düzeldiyse ne mutlu bana

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kardeşim pc çöp olduguna inanmak istemedigimden sana anlatıyorum ayarları en düşüge ayarlar görüntü ayarları gelişmiş görüntü ayarlında hepsini en düşüge al consola fps_max 0 yaz eger olamdıksa ekran oranını 4.3 yap ama yanlar basık olcaktır ve adamlarn kafaları daha büyük ve vurması koay olcakdır bu arada eger monitörün 60 hz dışında bir hz miktarına sahip ise steamden kütüphaneye girip cs go sag tıklıyıp özelliklerden baslatma seçenek tıkla ve sunu yaz -freq hz mihtarı örnek -freq 144 eger gene düzelmediyese masaüstüne sag tıklayıp grafik özelliklerinden girip performan moduna alabilirsin

Şu profil eskimedi mi la artık, Google'dan çala çala bitiremediniz :brainfree:

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bunları yaptım pc çöp

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeşim cs go nun başlatma seçeneğine bu kodları yapıştır: -novid -freq 76 -nojoy -threads 4 +cl_interp_ratio 1 +rate 786432 -high +mat_queue_mode 2 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -tickrate 128

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
-high -nojoy +mat_queue_mode 2 -threads 2 -nod3d9ex1 -novid başlatma seçeneklerine yaz bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...