HayvanSever
Süper Üye
iyide hile açık bile değil ow kaç kere izledim normal seyrinde oynamışım - bu vacnet olayı baya gelişmiş sanırım geçmişe odaklı işlemler yapıyor.günaydın herkes yedi ztn
steam ramazan bayramında indirim yapmıyo 12 haziranda galiba yaz indirimleri var 4-5 csgo alıcamBende yedim ya ama sıkıntı etme ramazan bayramında fiyatlar düşer indirime girer filan alırsın![]()
Valla aynı durumdan müzdaribiz kardeşim. bende sadece skin hilesini kullanmak için açmıştım öbür türlü wall hack falan açmadım zaten yeni almışım hesabı 20 saat olmuş sonra her defasında tekrar tekrar yapmaya üşendiğim için bidaha açmadım. overdan ban yedim anlamadığım şekilde. Dememkki algılanıyor artık.Beyler geçmiş olsun forumda hileyi kullanan herkes oyunda vac yicek daha demin oyundan attı ve sonuç aşağıda hileyi 4 gündür kullanmıyordum zaten.
sari ise vac bandir sistem tespit etmistir ,ben overwatch yedim oyun yasaklamasiBu arada sende kırmızı ile yazarken bende neden sarı yazıyor ? Senin profilinde oyun yasağımı yazıyor yoksa vac ban mı yazıyor ?
Peki geriye dönük ban atıcaklarmı ? 3-4 gündür girmiyorum oyuna yani ban yeme gibi bi riskim varmı ?vacnet herkesi banladı adamı report ettikten 10 saniye sonra ban yiyor![]()
Yoksa sadece direk oyun oynarkenmi ban yiyoruz . Çünkü ben en son 4 gün önce felan girdim ve şuan ban yemedim.Peki geriye dönük ban atıcaklarmı ? 3-4 gündür girmiyorum oyuna yani ban yeme gibi bi riskim varmı ?
Nasıl anlıyor kivacnet herkesi banladı adamı report ettikten 10 saniye sonra ban yiyor![]()
Bende yedim VAC yedim hile bir anda herkezi patır patır patlattı ha bu arada ilk ban yeme onurunada ben sahibim![]()