Onaylı Üye
Youtube vs başka sitelerde asparagas şeyler dolu. Ücretsiz bir şekilde yapılamaycaksa mecbur prime alıcaz 123 tl.
knk prime hesap alacak ucuza daha sonra hesap ya kapanır yada tekrar eski sahibine gider fazla güvenilir değil hile ile prime hesap olacağına al hiç yoktan sezon ödüllerini alırsınHayir yapamassin ama ucuz prime hesaplar satiliyor sit eisim vermicem ama var hemde cok fazla
aynen öyle aga valla bende cok arastırdım ama en sonunda 123tl verdik .Youtube vs başka sitelerde asparagas şeyler dolu. Ücretsiz bir şekilde yapılamaycaksa mecbur prime alıcaz 123 tl.
katılıyorum fakat satıcıların güvenilir olduğundan emin olduktan sonra satın al hem kendi başına dert edinmessin hem de satın alacağın yere123 Tl almak yerıne 2.el hesapları 50 tl ye satan Sıteler Var Oraalra bakabılrsn
satışına bakarak alabılır +10 satışıvarsa guvenılırdırkatılıyorum fakat satıcıların güvenilir olduğundan emin olduktan sonra satın al hem kendi başına dert edinmessin hem de satın alacağın yere
kesinlikle katılıyorum bende 60 tlye satın almıştım owerwatch yüzünden ban yedimsatışına bakarak alabılır +10 satışıvarsa guvenılırdır