kanka yok ya 20 gün önce dmg'ydim. adamlar yememiş ya yemiyorlar.Sistem bir süre sonra çalışıyor ama emin ol ki ban yiyorlar report ettiğim türk oyuncu 1 ay sonra perma vac ban yedi
yemiyolar kanka 20 gün önce denk gelen adam, aynı şekilde oynuyor amk.yiyorlar emin olabilirsin çünkü rage oynamak aşırı belli etmek kısaca şimdi yemese yarın yerler
anlamadım ki dostum adamlar 20 gündür rage oynuyor ben 1 kez rage oynadım ve direkt ban yedim.bu mümkünmü gerçekten yoksa şansmı bende merak ettim gerçekten
rage yi 20 gündür kullanıp yememek olmaz o büyük ihtimal karşısına hile gelince kullanıyor rageyi çoğunda legit takılıyordurkanka yok ya 20 gün önce dmg'ydim. adamlar yememiş ya yemiyorlar.
Post automatically merged:
yemiyolar kanka 20 gün önce denk gelen adam, aynı şekilde oynuyor amk.
ısınma'da herhangi birşeyi belli etmiyorlar ardından maç başlayınca direk prefire'lar mı desen olduğun yere flash molotof, kapı arkası vuruşlar mı desen.rage yi 20 gündür kullanıp yememek olmaz o büyük ihtimal karşısına hile gelince kullanıyor rageyi çoğunda legit takılıyordur
bypass'ı ne olarak atıyorlar server crash gibi bişi yapmıyolar maç bitince direk yenisine giriyor gavatlarBypass atarlarsa yemezler oda çok zor
sen rage oynadığına bakma o kişinin 20 gün içinde oynadığı tüm oyunlara bak tek tük tür rage oynadığı yoksa inan ban yer sadece hile açanları görünce rageye dönüyordurısınma'da herhangi birşeyi belli etmiyorlar ardından maç başlayınca direk prefire'lar mı desen olduğun yere flash molotof, kapı arkası vuruşlar mı desen.
öyle bişi olsaydı bende ban yemezdim dostum, 30 maç legit oynadım, 1 maç rage oynadım ban yedim. Duvardan falan sıktım o maça kadar hiç ban yememiştim. Şuan legit takılıyorum 77 maç ban yemedim.sen rage oynadığına bakma o kişinin 20 gün içinde oynadığı tüm oyunlara bak tek tük tür rage oynadığı yoksa inan ban yer sadece hile açanları görünce rageye dönüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?