Üye
arkadaslar anlasilan ufak bir sorun var yetkili arkadaslar duzeltirler bekleyin biraz ekranda kaliyor bendede
Pause Break ve Delete arasında Ins (Insert) var ona basarsan menüyü kapatabilirisin bir daha basarsan tekrar açılırhile ekranı geliyor oyundayken önüme fakat ekranı nasıl kapatıcam?
FN ye basılı tut del tuşuna baslütfen biri yardım etsin casper laptop kullanıcısıyım insert tuşu yok menü açamıyorume eskşden açılıyodu nahapmalıyım
Post automatically merged:
lütfen biri yardım etsin casper laptop kullanıcısıyım insert tuşu yok menü açamıyorume eskşden açılıyodu nahapmalıyım
lütfen biri yardım etsin casper laptop kullanıcısıyım insert tuşu yok menü açamıyorume eskşden açılıyodu nahapmalıyım
v
aga tamam çok az cs oynadım ama hiç biriniz de uyarmamış vac hesaptan hesaba diye#1
Arkadaşlar şimdi yeni bir cs hesabı açtık diyelim, hile kullandık ban yedik, vac yersek steam hesabında gözüküyor mu?
Edit: Orijinal hesap var steam hesabını satın aldım fakat bu konulara pek ilgim yok, içinde cs vardı normalde steamden fazla oyun oynamam)
insert mişya şu hile ben tam lobideyken karşıma çıkıyor ve bi şey yapamyıoryum ardından konsol da açılıyor onu nasıl düzeltebilrim ?