Çoğu hile banlatır ama hilene güveniyorsan izleyipte ban atarlarArkadaşlar şimdi ben hile kullanıyorum cs go da aimbot ve wallhack kullanıyorum ama hesabımda rank kasamıyorum ve bunun için seçkin almak istedim ve ben bunu hile ile kullansam belli etemden de olsa ban yermiyim 250 tl boşa gidermi sizce yani şuanda ban yemedim ama derseniz ki eninde sonunda ban yersin almayım ozaman ama yok belli etmezsen bişi olmaz derseniz seçkin hesap alacağım . Oyun hile yaptığımı anlarsa direkt banlarmı bir ayrıcalığı olurmu seçkin hesapta acaba yardımcı olursanız sevinirim
nereden alabilirim paralı hileleri acabahileden hileye degişir legit oynarsan ve ucretli hile kullanırsan neden ban yiyesin
yani almayım mi diyorsun ona göre 250 tl çöpe gitmesin sonraÇoğu hile banlatır ama hilene güveniyorsan izleyipte ban atarlar
hileden hileye değişir ve legit oynasan bile ban yiyorsun bir yerden sonra tespit ediliyor nasıl oluyor anlamıyorum lakin boşa para verme hile kullanan birisi malesef eninde sonunda ban yemeye mahkum..Arkadaşlar şimdi ben hile kullanıyorum cs go da aimbot ve wallhack kullanıyorum ama hesabımda rank kasamıyorum ve bunun için seçkin almak istedim ve ben bunu hile ile kullansam belli etemden de olsa ban yermiyim 250 tl boşa gidermi sizce yani şuanda ban yemedim ama derseniz ki eninde sonunda ban yersin almayım ozaman ama yok belli etmezsen bişi olmaz derseniz seçkin hesap alacağım . Oyun hile yaptığımı anlarsa direkt banlarmı bir ayrıcalığı olurmu seçkin hesapta acaba yardımcı olursanız sevinirim
knk nerden alacaksın anlayamadım link atar mısın özelden? bana da lazım bi csgo hesabı aslında hem pubg plus hemde csgo seçkin bir hesap lazım da bulamadım ya.Ben de prime hesap alıp rank kasacağım alınır prime hesap bu arada midnight diye bir yer var oradan alacağım ud ve kaliteli duruyor gerçekten
senin hesap seçkin mi:? ve günde kaç saat cs oynuyorsun hileyle?seviyorsan al ben buradaki hileyi kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ban yemedim bilmiyorum şans meselesi
evet hesabım seçkin ve günde değil haftada 10 15 saat oynuyorumknk nerden alacaksın anlayamadım link atar mısın özelden? bana da lazım bi csgo hesabı aslında hem pubg plus hemde csgo seçkin bir hesap lazım da bulamadım ya.
Post automatically merged:
senin hesap seçkin mi:? ve günde kaç saat cs oynuyorsun hileyle?
ve hala ban yemedin hmm legit mi oynuyorsun? gerçi cs banlamıyor dimi knkevet hesabım seçkin ve günde değil haftada 10 15 saat oynuyorum
Ne kadar bekleyim yıllardır çözüm yapmadılar halaaz bekle cidden az bekle sebeb hile için bişe yaptılarmı yapmadılarsa sg et alma bende onu bekliyom
yeni source 2 geldi source 2 çıktığında hile koruması %100 diyenler fasa fiso çıkacaktır ondan kaynaklı biraz bekle hile koruması açısından önlem almış mı cs filan diye bir bak yoksa seçim senindirNe kadar bekleyim yıllardır çözüm yapmadılar hala
Sistem yetmiyor dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?