Cs go yeni güncelleme hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle hayırlı sahurlar diliyorum yaklasık 2 3 dakika önce cs go ya bir güncelleme geldi 85.5 mb lik şuanda tam olarak neyle ilgili olduğunu çözemedim ama tahminimce sv_pure koduna güncelleme gelmiştir onun hakkında güncelleme geliceğine dair bilgiler almıştım 2 gün önce (sv_pure kodu ne diye soranlar olucaktır sv_pure kodu sistemin bir hile koruma kodudur..!) o yüzden sizden ricam ana hesabınızla girmeden önce bi yan hesabınızla girerseniz çok sevinirim ban yememek için ben sahuru yaptıktan sonra hileyi yan hesapla deneyiz sizleri buradan veyahutta yeni bi konu açarak bilgilendiricem simdiden herkese iyi oyunlar bol hileli günler dilerim bilginize..!

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uyardığın için sağol dostum bi kaç gün girmeyelim bence

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
I will go for it also may not work for me too

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hangi hileyi kullanıyosun sbyte şuanda çalısıyo saat 10 gibi denedim ama birazdan yan hesapla deneyip hilelerin fixlenip fixlenmediğini söyleyeceğim sizlere
AYNI HİLEYİ KULLANIYORUM YARIM SAAT ONCE GİRDİM ATTIM Bİ SKINTI YOKTU yeni guncelledim noldu yedinmi ban

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aynen Beyler Duruma El Atarsanız Güzel olabilir.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Konu yerin yanlış öncelikle güncelleme notu daha göremedim ama bunla alakalı da olmayabilir insanları telaşlandırmaya gerek yok yine de bilgilendirme için teşekkürler
Post automatically merged:

Güncelleme : Gelen patch note şöyledir arkadaşlar

[Pure SUNUCULAR] - Üçüncü taraf dosyalarının istemciler tarafından yüklenip yüklenemeyeceğini kontrol etmek için oyun sunucuları için sv_pure_allow_loose_file_loads ayarı eklendi. Kullanıcıların diskte üçüncü taraf dosyaları olmasına izin verilir, ancak bu tür pure oyun sunucularında oynatılırken dosyalar yok sayılır. Kullanıcılar zaten üçüncü taraf dosyalarını oyun belleğine yüklediyse, bu tür pure oyun sunucularına bağlanmak için oyun istemcilerinin yeniden başlatılması gerekir. - Oyun sunucularında eksik olan dosyaları yükleyen istemcilere ne olacağını kontrol etmek için oyun sunucuları için bir sv_pure_allow_missing_files ayarı eklendi. Devre dışı bırakıldığında, bağlı bir oyuncu üçüncü taraf dosyalarını oyun sunucusunun eksik olduğu oyun belleğine yüklerse, oyuncu kicklenir. - İstemciye hangi dosyanın pure sunucu yapılandırmasına uyuşmadığını ve kullanıcının bağlantısının kesilmesine neden olduğunu açıklayan bir mesaj eklendi.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yakında geri başlarız hilelere :D

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile ile ilgili ilgilenen bir yetkili cevaplasa daha iyi olur.
Suanlik çalışmıyor diye biliyorum.
Ama en kısa sürede düzeltirler

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ban yiyen oldu mu veya çalışıyor mu bi söyleseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...