Cs go yeni güncelleme hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her zamanki gibi benım hile gene AKTIF :D

Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Konu yerin yanlış öncelikle güncelleme notu daha göremedim ama bunla alakalı da olmayabilir insanları telaşlandırmaya gerek yok yine de bilgilendirme için teşekkürler
Post automatically merged:

Güncelleme : Gelen patch note şöyledir arkadaşlar

[Pure SUNUCULAR] - Üçüncü taraf dosyalarının istemciler tarafından yüklenip yüklenemeyeceğini kontrol etmek için oyun sunucuları için sv_pure_allow_loose_file_loads ayarı eklendi. Kullanıcıların diskte üçüncü taraf dosyaları olmasına izin verilir, ancak bu tür pure oyun sunucularında oynatılırken dosyalar yok sayılır. Kullanıcılar zaten üçüncü taraf dosyalarını oyun belleğine yüklediyse, bu tür pure oyun sunucularına bağlanmak için oyun istemcilerinin yeniden başlatılması gerekir. - Oyun sunucularında eksik olan dosyaları yükleyen istemcilere ne olacağını kontrol etmek için oyun sunucuları için bir sv_pure_allow_missing_files ayarı eklendi. Devre dışı bırakıldığında, bağlı bir oyuncu üçüncü taraf dosyalarını oyun sunucusunun eksik olduğu oyun belleğine yüklerse, oyuncu kicklenir. - İstemciye hangi dosyanın pure sunucu yapılandırmasına uyuşmadığını ve kullanıcının bağlantısının kesilmesine neden olduğunu açıklayan bir mesaj eklendi.
dayı bu tarz konuları nerde acıcam acaba bi söylesen ona göre yanlış yerde açmamaya dikkat edeyim bende uyarın için sağol
ayrıca ben zaten tahminimi söyledim insanları gereksiz telaşa sokmak gibi de bi niyetim yok kısa bir tavsiye uyan uyar uymayan uymaz zaten eleştirin içinde sağol ;)

私は気にしない
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben de gideceğim, benim için de çalışmayabilir

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dayı bu tarz konuları nerde acıcam acaba bi söylesen ona göre yanlış yerde açmamaya dikkat edeyim bende uyarın için sağol
ayrıca ben zaten tahminimi söyledim insanları gereksiz telaşa sokmak gibi de bi niyetim yok kısa bir tavsiye uyan uyar uymayan uymaz zaten eleştirin içinde sağol ;)
CSGO genel tartışma bölümünde açabilirsin telaşlandırma dediğim olay şu şimdi millet bakıyor pure ile alakalı diyor anticheat falan diyor ban yerim korkusu sarıyor sonra insanları sv_pure bypassı zaten var yani githubda bile paylaşıldı soundmixer.txt olarak bu pure güncellemesi oyun sunucuları için pure güncellemesi gelince 3.taraf uygulama ve pluginleri yüklerken sunucular sorun yaşıyordu önceden şimdi bu sorunu ortadan kaldırmak adına pure kodları getirdiler oyun sunucuları için yani topluluk sunucuları yararına bir güncelleme bizimle pek alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...