tamamdır teşekkürlerDostum bu konu ile ilgili yüzlerce konu açıldı biraz forumda araştırsan bulursun.
tamamdır teşekkürlerBeklemelisin fiyatlar düşecektir elbet
Tamamdır teşekkür ederim umarım düzelir en kısa süredeNormal bu degerlerin biraz daha kullan düzelmezse iade et yada degisim talebinde bulun
aynen aklımda onu yapmak var teşekkür ederim <3iyice şarjını bitir kapansın telefon şarjı fulle birde öyle dene bakim
tamamdır bunuda deniyeceğim teşekkürler <3Telefon şarjını bi 8 saat çıkarma şarj olsun sonra çıkar kullana %0 era indir sonra telrar 5 saat şarja tak %100 olsun sonra telefonunu yeniden başlat . bu işleme manuel pil kalıbrasyonu denir işe yarayabilir
eyv kral deniceğim birazdan <3sana demedim cnm
evt
Gamesatış güvenilir sorunsuz.
Teşekkür Ederimfoxngame en ucuzu ve güvenilir
Android işletim sistemi APK ile uygulama kurabilir.
Windows maalesef uygulama kurulamaz. APK birlikte WinRAR aç ve dosyaları vb.. değiştirebilir
tamamdır teşekkürlerrEmulator ile açabilirsin ancak onun dışında bir bilgim yok.
internette araştırırsan bayağı uygun fiyata steam kodu satıyorlar bilgin olsun, hoş buldukhoşgeldin aramıza pubg oynasaydım gelirdim![]()
ben de memnun oldum kardeşim.memnun oldum kardeşim
bende memnun oldum dostumÇok memnun oldum kardeşim
mobile oynamıyorum maalesef kardeşim steam tercih ediyorum memnun oldumBende mirhan 21 yaşındayım bende elektrik elektronik mühendisliği okuyorum pubg mobile versiyonuna hastayım![]()
eyvallah kardeş bende memnun oldum hoş buldum.memnun oldum kardeş hosgeldın
ben de memnun oldum kardeşim var ol.Çok Memnun Oldum Kardeşim <3
ben de memnun oldum kardeşimBende BARUT memnun oldum![]()
Eyvallah kardeşim hoş gördük.Memnun oldum üstad aramıza hoşgeldin.
ben de memnun oldum kardeşim. hoş buldum, var ol.Memnun oldum hocam hoşgeldin![]()