CS:GO'da neden hileden banlanan olmuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Beyler bir şey çok kafama takılıyor. CS:GO'da neden kimse ban yemiyor? Soru çok basit herkesin bunu fark ettiğini düşünüyorum. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Şöyle anlatayım paralı bir hile kullanıyorum 2 aydır. Orijinal hesabımda 2 aydır legit bir şekilde kullanıyorum wall hack çok nadir açıyorum sadece aimassist, skin, adamın canını görme vb. hileler kullanıyorum. Yan hesabımda belli ede ede izliyorum vuruyorum sadece spin kullanmıyorum. Arkadaşlarım orijinal hesapta karşıya hile gelince spin açıyorlar. Haftada onlarca mevlanayla karşılaşıyorum hepsini repliyorum hiçbiri kesinlikle ban yemiyor. Legit oynadığını sanan sürekli duvarlara baka baka prefire atarak çıkan ameleler falan hiç kimse ban yemiyor. CS oynancak oyun değil vesselam. Seçkin l. E. M eloda bile 10 kişiden 5 kişi legit eminim. Millet binlerce dolarlık envanterleri olmasına rağmen hile açıyor...

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
yerlerse oyuncu kalmaz çünki :D herkes herşeyin farkında ama 3 maymuna oynuyor özellikle valve çok yapıyor bunu :D her aylık belli bir ban limiti var o limiti aşmıyorlar ki oyuncu sayısı stabil kalsın :D

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cs Go Oynanmazşuan piyasadaki en duzgun oyun zulu:thinkie::thonkie:

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka ow suan calısmıo dıe biliyorm ben hesabımı lem yaptım globale kasıom her el mevlana atıoz :D ama bu ban yemıyecegimiz anlamına gelmez main hesaplarda acmayın risk benım lafımla gidp hesaparınzda mevlana acmayın sorumluluk kabul etmem

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende görüyorum admlar 50k lık hesapta hile açıp oynuyorlar ve ban yemiyorlar. Hayret verici.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kanka ow suan calısmıo dıe biliyorm ben hesabımı lem yaptım globale kasıom her el mevlana atıoz :D ama bu ban yemıyecegimiz anlamına gelmez main hesaplarda acmayın risk benım lafımla gidp hesaparınzda mevlana acmayın sorumluluk kabul etmem
valla bilmiyorum aylarca yemedikten sonra bir anlamı yok şuan global yapıp bıraksan ban yemeden global çarın olacak demek :D

Üye
8 HİZMET YILI
herkes hile herkese ban atsalar oyuncu kalmaz zaten çoğunlukta valoranta geçti

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
rip csgo aga bitti csgo felan kalmadı hilesever biri olarak vac çok geride kaldı yani bunun farkındayız

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Adam bildiğiniz saldı oyunu önceden çok hile yoktu, şimdi full hile.

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Harbiden he

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben bu herkes hile mevlana olayını abartı ve şaka zannederdim son 3 4 aydır CS:GO oynuyorum karşıda 5 legit hile %100 geliyor eğer olur da iyi oynarsan daha da abartıyorlar eğer sen de hile açıp belli edersen mevlana ve t baseden mid gate e duvar arkası HS'ler yağıyor. wolftü'e şükürler olsun CSdeki hilelerin 10 da 1'i yok wolftü de. Ben hayatımda daha kötü bir oyun oynamadım son 10 maçın 10'unda mevlana açtım VAC banı geçtim owden bile bir sonuç gelmedi replediğim adamlar hiçbir şekilde ban yemiyor adamı repliyorum 40 kişinin biri 2 ay sonra ban yiyor rankım yükseliyor çok saçma sapan bir oyun olmaya başladı. Millet CS'nin oyuncu sayısını gösterip CS öldü diyorlardı ne oldu kafasındalar ortada bir oyun bile yok halbuki :D
hele CS de hile kullanan Rus'ların tripleri beni bitiriyor sitedeki sbyte hilesini kullanıyorum wall açık karşıdaki adam Shift basmama rağmen xanteres peek atıp prefire la beni öldürüyor hile dediğimde aldığım cevap şu oluyor: Im not cheater just better than you oluyor sonra ne hikmetse ben hileyi açınca adam oyundan çıkıp bypass bile yapmadan zaten halihazırda olan hilesini rage moda alarak oynamaya devam ediyor. Bu oyunun anti cheat sistemi yerine 1 tane kıvırcık marul koysalar oyunu hilelere karşı daha iyi savunur bence.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
LoL'ün yaptığını yapıyor. Banı sürekli öteliyor, banlanmadıkları anlamına gelmiyor. Ancak banı biraz geç alıyorlar.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sistem gidip anca suçsuz adama ban atsın sonra neden hile fazla bizim arkadaş mevlana açtı 1 2 ay geçti sonra ban yedi sen düşün bu sistemle ne kadar dayanır bilemiyorum csgo oynanırsa faceit falan sarıyor yoksa harici pek yok

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kanka oyuncu kalmaz aq oyun ölyüo hileli oyuncuya bile ihtiyacları var asdasdas

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben hiç görmedim 50k envanterle hile açan kim mesela

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
cs go oynuyupta hile olmayan 2 3 bin kişi vardır heralde banlanmamasıda şaşırtıcı
Post automatically merged:

50 k lık hesaptan hile acanı hiç görmedim ben

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
aga cs wolftü gibi aynı bitmiş durumda suan herkes valoranta falan geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...