CS:GO'da neden hileden banlanan olmuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Aslında Bütün Hileler Ban Yediriyor Nasıl ben oynuyorum ban yemıyorum dıyorsun ya emın ol 5 ay bilemedin 10 ay sonra bir bakıyorsun ban yemişsin Bunu En çok rastlayacağın Türk hile firmaları base %100 Simple. Yani Yükseldikçe Aslında Ban Yiyorsun Farkında Olmuyorsun .Csgo bazen gizli güncellemeler getiriyor kullandıgın hiledeki ofsetler değişir patent dahil hileyi injecktlersin ban yersin fix olduğu için .
Kanka kullandığım paralı hile kesinlikle vac ban atmıyor kullandığım hile özelliklerini ise ow'den anlamak kesinlikle imkansız zaten ow düşeceğimi falan da zannetmiyorum :)

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kanka kullandığım paralı hile kesinlikle vac ban atmıyor kullandığım hile özelliklerini ise ow'den anlamak kesinlikle imkansız zaten ow düşeceğimi falan da zannetmiyorum :)
5 Ay Bilemedin 10 Ay Sonra Banlanırsın Çünkü Hiçbir Hile Sana Ower Koruması Sağlayamaz Adamlar Steam Api Sızmış olamaz heralde dunyanın en bılınen hılesı dahıl .Hardware hileler sağlar onlarında mekanık aracı çok pahalı 3 4 k arasında.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka oluyoda az ve buraninkini kullanırsan pek yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eat there will be no players left but I think they still but not as fast because VAC ban players is so bad at detecting maybe ...
There are other people who watch games and reports people

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
5 Ay Bilemedin 10 Ay Sonra Banlanırsın Çünkü Hiçbir Hile Sana Ower Koruması Sağlayamaz Adamlar Steam Api Sızmış olamaz heralde dunyanın en bılınen hılesı dahıl .Hardware hileler sağlar onlarında mekanık aracı çok pahalı 3 4 k arasında.
kanka hile zaten ow koruması sağlamıyor bana benim kullandığım özellikleri yazdım ow düşsem bile ban yemem o özellikler ile izleyen kişi hile diyemez ondan bahsediyorum
Post automatically merged:

main hesabımda kullandığım özelliklerden bahsediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...