CS:GO'da neden hileden banlanan olmuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Çöp bir anticheat olduğu için olabilir 10 hesab aynı rekabetçiye sokuyorsun böylece hileden daha hızlı global olabiliyorsun

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Aslında Bütün Hileler Ban Yediriyor Nasıl ben oynuyorum ban yemıyorum dıyorsun ya emın ol 5 ay bilemedin 10 ay sonra bir bakıyorsun ban yemişsin Bunu En çok rastlayacağın Türk hile firmaları base %100 Simple. Yani Yükseldikçe Aslında Ban Yiyorsun Farkında Olmuyorsun .Csgo bazen gizli güncellemeler getiriyor kullandıgın hiledeki ofsetler değişir patent dahil hileyi injecktlersin ban yersin fix olduğu için .

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyun da olsa sonuç olarak işin içinde para ve ticaret var malum piyasada başka rakip oyunlar da var o yüzden
elindeki kullanıcıları kaybetmemek için bir müddet ban atmazlar ama hedefledikleri oyuncu rakamına ulaşıp
o çıtayı geçerlerse o zaman ban furyası başlar senin anlayacağın ban atmamalarının sebebi cem yılmazın da
dediği gibi tamamen (duygusal)=cash money...

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
lan olum devir öyle bi devir, mouse programına hile yazan var, csgonun koruması mükemmel olduğu için direk açılabiliyor hile, galiba gerçekten iyi oynadıklarını mı düşünüyolar o legitçilerin, sanmıyorum, bunu buraya bırakıp gidiyorum...

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
csgo vac banı vac wave de atıyor çünkü yüz binlerce hesap bi günde ban yiyor

Üye
6 HİZMET YILI
Oyun hileleri tespit edip hileleri hilelerle eşleştiriyor ama hilelerin önüne geçmiyor.O kadar aptalca ki bu durum asla değişmeyecek gibi.Vesselam cs valorantın yanına bile yaklaşamaz bu şekilde devam ederlerse.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
nasıl ban yemiyorlar ben esp sçtım kalıcı ban yedim

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kanka geçenlerde adamın biri ağır hileydi böyle yere bakıyor aniden çıkıp kafamıza vuruyordu envanterine baktım aşırı pis değerli 20k lık bıç vardı

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
External hile kullanıp legit oynuyorlar.

Vasily Zaitsev
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
takıma hile geldi, herifin bıçağı eldiveni vs. vardı, yenilmeye başladık ve bize "hile açacağım, atmayın" dedi. tamam dedik herif açtı mevlanayı pat küt vurdu ve üstünden 1 ay geçti hala maçım silinmedi. garip cidden.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben hiç görmedim 50k envanterle hile açan kim mesela
Tospikware diye kanal vardı ordan bakabilirsin. Ayrıca ben yan hesabımda 4 defa rütbe 19 dan rütbe 17 ye geri düştüm parti üyesi yasaklandı uyarısından ama hiç bir şekilde raporladığın oyuncu banlandı diye bildirim gelmedi olan hep bana oluyor. Aim im güzel 1k yı geçik saatim var istesem main hesabımda hilesiz rahat bir şekilde lem e kadar çıkarım. Ama yüksek hesaplı silver oyuncular ile yan hesabımda hileli olarak oynamak daha çok sarıyor çünkü hilesi olan insna dayanamayıp belli ediyor ve rütbeleri yüksek oluyor. Yüksek hesaplı bir silver oyuncu denk gelirse kaçırmayın evet hepsi kolsuz ve kör boşuna silver değiller ama karşıya da ortalama o şekilde bir rakip geldiği zaman deagle, bıçak ve zeus şovları yapınca daha çok zevk alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...