aynen öyle ya.Bende görüyorum admlar 50k lık hesapta hile açıp oynuyorlar ve ban yemiyorlar. Hayret verici.
bende yoldaşta hvh kastım supreme kadar ama owerwatch yediğim için bıraktım nasıl owerwatch yemiyorsunuz?aylardır oynamadıgımı nerden biliosunher el 5v5 mevlana atıoz agam
![]()
Tospikware diye kanal vardı ordan bakabilirsin. Ayrıca ben yan hesabımda 4 defa rütbe 19 dan rütbe 17 ye geri düştüm parti üyesi yasaklandı uyarısından ama hiç bir şekilde raporladığın oyuncu banlandı diye bildirim gelmedi olan hep bana oluyor. Aim im güzel 1k yı geçik saatim var istesem main hesabımda hilesiz rahat bir şekilde lem e kadar çıkarım. Ama yüksek hesaplı silver oyuncular ile yan hesabımda hileli olarak oynamak daha çok sarıyor çünkü hilesi olan insna dayanamayıp belli ediyor ve rütbeleri yüksek oluyor. Yüksek hesaplı bir silver oyuncu denk gelirse kaçırmayın evet hepsi kolsuz ve kör boşuna silver değiller ama karşıya da ortalama o şekilde bir rakip geldiği zaman deagle, bıçak ve zeus şovları yapınca daha çok zevk alıyorum.ben hiç görmedim 50k envanterle hile açan kim mesela