beyler nerden indirilir nasıl satın alınır buldum ama vericeklerileri bu keyi nasıl kullanırım ederim bilmiyorum satın almadan önce bu işler nasıl oluyor detaylı anlatıp yardımcı olabilicek birisi varmı teşekkürler
Midnight forumunda üyeliğine giriş yap dostum daha sonra sitede üstte ortada "USER CP" yazan yere tıklayıp giriş yap giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda "ACTIVATE KEY" yazar oraya sana verilen keyi yapıştır ve okey ver sonrasında hilen aktif olur. Loader üzerindende üyeliğine giriş yapınca hileyi yükleme adımları geliyor zaten iyi forumlar.
Midnight forumunda üyeliğine giriş yap dostum daha sonra sitede üstte ortada "USER CP" yazan yere tıklayıp giriş yap giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda "ACTIVATE KEY" yazar oraya sana verilen keyi yapıştır ve okey ver sonrasında hilen aktif olur. Loader üzerindende üyeliğine giriş yapınca hileyi yükleme adımları geliyor zaten iyi forumlar.
Cano, there was a cheat that I bought for 2000 TL before. I can share it if you want, but I have a request from you. In return, I will ask you to come to my discord server.
discord:izmirihbar