CS2 hangi AK47-Redline skini tercih edilmeli?

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Steam üzerinden AK47-Redline satın alacağım. Birkaç foto bıraktım. Anlayan arkadaşlar, hangisinin iyi olduğunu sebebiyle beraber söyleyebilir mi?

IMG_2804.png
IMG_2803.png
IMG_2802.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka faze le red line cok iyi duruyor

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bende ya faze ya Tylor düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam herkes skin üzerinden gitmiş, fakat bunların seedi float değerleri gibi bişeyi oluyor. Buna bakıp almalısın, fakat çoğu insan sticker demiş he sticker lı olanı almak istersen 1. si daha değerli diye biliyorum. Değerli olsa da desen üzerinde çok değerli olmuyor. 2. sini de alabilirsin, 3. sünüde bu sana kalmış bişey.

Son düzenleme:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence stickerin değerlerine göre bakta al. ileride çok para edebilirler. ha parası önemli değil görünüş lazım diyorsan bence faze olan

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam sticker desenin üzerinde olduğu sürece çok para etmiyor. %90 oranında değer kaybediyor.
bence öyle düşünme 1 kruş para vermeyeceğin skinlerin üzerinde öyle stickerlar var ki çok değerliler. tabiki yapıştırılmamış olsa belki 10 katı değerli olurlar ama yapılmış olanların da değeri oluyor. hele bir de skin de değerli bir şey ise. steam pazarında skini satarken sticker hesaplanmaz zaten ama elden satarsan sticker parasını da katabilirsin işin içine.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence öyle düşünme 1 kruş para vermeyeceğin skinlerin üzerinde öyle stickerlar var ki çok değerliler. tabiki yapıştırılmamış olsa belki 10 katı değerli olurlar ama yapılmış olanların da değeri oluyor. hele bir de skin de değerli bir şey ise. steam pazarında skini satarken sticker hesaplanmaz zaten ama elden satarsan sticker parasını da katabilirsin işin içine.
Hocam öyle düşünmemekle değil, öyle oluyor. Zaten redline çok değerli bi skin de değil. Sadece bize göre TR ye göre parası fazla bir skin 30 dolar gibi bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. Üzerinde değerli sticker olsa bile o sticker desene takıldıktan sonra %10 gibi değer kalıyordu, bu yüzden değere göre almak redline üzerinden mantıksız.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam öyle düşünmemekle değil, öyle oluyor. Zaten redline çok değerli bi skin de değil. Sadece bize göre TR ye göre parası fazla bir skin 30 dolar gibi bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. Üzerinde değerli sticker olsa bile o sticker desene takıldıktan sonra %10 gibi değer kalıyordu, bu yüzden değere göre almak redline üzerinden mantıksız.
Hocam aslında amacım kullanmak değil bakiyeyi nakite çevirmek önerebileceğin farklı silahlar var mı trde en çok bunlar satılır diye düşünüyorum, sade almaktansa sticikerlı daha mantıklı geliyor.

Hocam herkes skin üzerinden gitmiş, fakat bunların seedi float değerleri gibi bişeyi oluyor. Buna bakıp almalısın, fakat çoğu insan sticker demiş he sticker lı olanı almak istersen 1. si daha değerli diye biliyorum. Değerli olsa da desen üzerinde çok değerli olmuyor. 2. sini de alabilirsin, 3. sünüde bu sana kalmış bişey.
Hocam telefondan girdiğim için float değerine bakamıyorum sen kontrol eder misin ?

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam aslında amacım kullanmak değil bakiyeyi nakite çevirmek önerebileceğin farklı silahlar var mı trde en çok bunlar satılır diye düşünüyorum, sade almaktansa sticikerlı daha mantıklı geliyor.

Hocam telefondan girdiğim için float değerine bakamıyorum sen kontrol eder misin ?
Aslında düşünce yapın çok farklı redline stickersız stickerlı aynı fiyata gider, gibime geliyor zaten o sticker desene takıldığında çok fazla değer kaybediyor.

Linkleri lazım float değerleri icin.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Seçenekler arasında faze varken çok düşünmeye gerek yok gibi