Hocam sticker desenin üzerinde olduğu sürece çok para etmiyor. %90 oranında değer kaybediyor.bence stickerin değerlerine göre bakta al. ileride çok para edebilirler. ha parası önemli değil görünüş lazım diyorsan bence faze olan
bence öyle düşünme 1 kruş para vermeyeceğin skinlerin üzerinde öyle stickerlar var ki çok değerliler. tabiki yapıştırılmamış olsa belki 10 katı değerli olurlar ama yapılmış olanların da değeri oluyor. hele bir de skin de değerli bir şey ise. steam pazarında skini satarken sticker hesaplanmaz zaten ama elden satarsan sticker parasını da katabilirsin işin içine.Hocam sticker desenin üzerinde olduğu sürece çok para etmiyor. %90 oranında değer kaybediyor.
Hocam öyle düşünmemekle değil, öyle oluyor. Zaten redline çok değerli bi skin de değil. Sadece bize göre TR ye göre parası fazla bir skin 30 dolar gibi bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. Üzerinde değerli sticker olsa bile o sticker desene takıldıktan sonra %10 gibi değer kalıyordu, bu yüzden değere göre almak redline üzerinden mantıksız.bence öyle düşünme 1 kruş para vermeyeceğin skinlerin üzerinde öyle stickerlar var ki çok değerliler. tabiki yapıştırılmamış olsa belki 10 katı değerli olurlar ama yapılmış olanların da değeri oluyor. hele bir de skin de değerli bir şey ise. steam pazarında skini satarken sticker hesaplanmaz zaten ama elden satarsan sticker parasını da katabilirsin işin içine.
Hocam aslında amacım kullanmak değil bakiyeyi nakite çevirmek önerebileceğin farklı silahlar var mı trde en çok bunlar satılır diye düşünüyorum, sade almaktansa sticikerlı daha mantıklı geliyor.Hocam öyle düşünmemekle değil, öyle oluyor. Zaten redline çok değerli bi skin de değil. Sadece bize göre TR ye göre parası fazla bir skin 30 dolar gibi bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. Üzerinde değerli sticker olsa bile o sticker desene takıldıktan sonra %10 gibi değer kalıyordu, bu yüzden değere göre almak redline üzerinden mantıksız.
Hocam telefondan girdiğim için float değerine bakamıyorum sen kontrol eder misin ?Hocam herkes skin üzerinden gitmiş, fakat bunların seedi float değerleri gibi bişeyi oluyor. Buna bakıp almalısın, fakat çoğu insan sticker demiş he sticker lı olanı almak istersen 1. si daha değerli diye biliyorum. Değerli olsa da desen üzerinde çok değerli olmuyor. 2. sini de alabilirsin, 3. sünüde bu sana kalmış bişey.
Aslında düşünce yapın çok farklı redline stickersız stickerlı aynı fiyata gider, gibime geliyor zaten o sticker desene takıldığında çok fazla değer kaybediyor.Hocam aslında amacım kullanmak değil bakiyeyi nakite çevirmek önerebileceğin farklı silahlar var mı trde en çok bunlar satılır diye düşünüyorum, sade almaktansa sticikerlı daha mantıklı geliyor.
Hocam telefondan girdiğim için float değerine bakamıyorum sen kontrol eder misin ?
Linkleri lazım float değerleri icin.Hocam aslında amacım kullanmak değil bakiyeyi nakite çevirmek önerebileceğin farklı silahlar var mı trde en çok bunlar satılır diye düşünüyorum, sade almaktansa sticikerlı daha mantıklı geliyor.
Hocam telefondan girdiğim için float değerine bakamıyorum sen kontrol eder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?