CS2 Hilemi Satabileceğim Platform Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba bildiğiniz gibi itemsatış vb. platformlarda hile satışı yasak. Kendi web sitemi vs. de yapmak istemiyorum. Kodladığım hileyi nereden satışa sunabilirim?

Üye
1 HİZMET YILI
Dostum cs le alakalı dc swlerinde satabilirsin unl0st gibi kişilerin dc swleri. İyi günler

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hileyi kaynak koduyla birlikte komple mi satmak istiyorsun yoksa üyelik mi satmak istiyorsun

Üye
2 HİZMET YILI
hileyi kaynak koduyla birlikte komple mi satmak istiyorsun yoksa üyelik mi satmak istiyorsun
üyelikle nasıl satacağımı bilmiyorum ben direkt hileyi yazdım ama birisi aldığında o alan kişinin 3 ay sonra üyeliğini sonlandırma falan anlamam, üyelik sistemini nasıl enjekte edebilirim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
üyelikle nasıl satacağımı bilmiyorum ben direkt hileyi yazdım ama birisi aldığında o alan kişinin 3 ay sonra üyeliğini sonlandırma falan anlamam, üyelik sistemini nasıl enjekte edebilirim
veritabanı oluşturman gerek

Üye
1 HİZMET YILI
Söylenildiği gibi yayıncıların sunucusundan DM'den insanlara ulaşarak satabilirsin. Ayriyetten burada da hile satışını gerçekleştirebilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
Bu konunu gördükten sonra çokta hile satabileceğini düşünmüyorum. Eğer bir ürün satışı yapacak olursan buna izin verilen forum sayfaları, internet siteleri, yotube ve tiktok olacaktır.

bkz; https://memoryhackers.org/konular/c...onra-banlanmak-mumkun-mu.297515/#post-6414863
Yazilimdan anlarım ama daha önce hile konusunda çok bir bilgim yoktu. Gonderiyi atalı 2,5 ay olmuş. 2,5 ayda hilelerin işleyişini anlayıp bi tane kendin yazabilirsin biraz bir sey biliyorsan. Kolay gelsin.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka dc sunucu oluştur yt videosu çek hileyi tanıtarak açıklamayada sunucu adresini koy en rahat bu şekilde satarsın diye düşünüyorum

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum burda satabilirsin fakat üyelik sistemi yapsan güzel olur veritabanı falan uğraşman lazım konuya hakim değilsen ya burda hileyle uğraşan arkadaşlardan yardım alabilirsin veya yazılımla uğraşam hile geliştiren discordlar var ordanda yardım alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...