Yeni video ve neler değişecek bunlar açıklandı ve daha başlangıç deniyor daha fazla yeni şeyler de açıklayacağız ileride dendi sizce nasıl olacak bu oyunu daha fazla oynatacak mı? Ben tekrar oynama isteği doğdu içimde ama hevesimi alıp ondan sonra yüzüne bakmam gibi geliyor ya sizce? ayrıca FPS ne durumda olur? Daha iyi Daha kötü Aynı nerdeyse ?
bizde ekiple tekrardan başlamayı düşünüyoruz fps ilk başlarda sorun olabilir gibi ilerleyen zamanlarda düzeleceğini düşünüyorum tabii ki eskisine nazaran daha iyi sistemler isteyecek bence grafik açısından bir çok geliştirme var
Yeni video ve neler değişecek bunlar açıklandı ve daha başlangıç deniyor daha fazla yeni şeyler de açıklayacağız ileride dendi sizce nasıl olacak bu oyunu daha fazla oynatacak mı? Ben tekrar oynama isteği doğdu içimde ama hevesimi alıp ondan sonra yüzüne bakmam gibi geliyor ya sizce? ayrıca FPS ne durumda olur? Daha iyi Daha kötü Aynı nerdeyse ?
yine bi devrimin öncüsü olması dileğiyle herşeyden önce tickrate olayı tamamen ortadan kalkması 10 numara şimdi en önemli sorunu olan hilelere bi çözüm bulursa bu oyun bi 10 yıl daha oynanır şuan beta bile çok iyi duruyor çok daha gelişir ortalıgın tozunu alır