CSGO ban ama hile yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bilgisayarındaki bütün hileye dair herşeyi kaldırıp Ticket at derim bir faydası olabilir.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba iyi günler CS GO daha herhangi bir hile kullanmama rağmen (CSGO ya dair 1 kez kullanmadım) ban yedim ama onun bir gün öncesine kadar pubg Mobile hilesi indirmiştim bilgisayara Memory hackersdan MemoryUİ Loaderden olduğunu düşünüyorum başka neden yiyeyim yeniden loaderi kurmaya korkuyorum
Bİlmiyorum Kardeş

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu oyun para üstüne kurulmuş oyunda bazen bilerek banlıyorlarki yeni hesap alsınlar bizde para kazanalım kardeşim senin gibi bende yasadım bu oyunu birdah paralı alma.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
there may be cheat running in the background while u loaded cs go.

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile kullanmadan Overwatch veya VacBan çok düşük bir ihtimal ama MemoryUİ Loaderden`dan Ban yemediğine seni temin ederim, MemoryUİ Loaderden benim bilgisayarımda yüklü Hileli ve Hilesiz olarak hesaplarım var ne hileden yedim nede bilgisayarımda MemoryUİ Loaderden bulunduğu için Ban yemeni bazı şeylere bağlıyabiliriz
Örneğin:
-Fazla report yemiş olman bu yüzden güven faktörünün düşük olması
-3 part yazalım kullanman olabilir (Valve hertürlü oyun dosyalarını değiştirmeni bir unsur olarak kabul ediyor)
Ama şunu söyleyebilirim ki bilgisayarında Memory Hackin setupından kaynaklı değildir buna eminim
Vac Banını hiç bir Steam yetkilisi kaldırmıyacaktır. Yeni bir hesap açmanı ve ordan devam etmeni tavsiye ederim.
-İyi oyunlar dilerim

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
PUBG Mobile cheats always opens a .sys file in the background which can probably get you banned in any game if you haven't stopped this service.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
her zaman cs go açtığınızda hileleri bilgisayarınızdan kaldırmanız gerekir, çünkü valf bunu bir hile olarak tanımlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ban dalgasina yakalanmissin anti cheat ters bir dosya bulursa direk ban atiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
CS:GO'nun haksız yere ban atma olayı çok zor bir durum özellikle VAC ban yediysen overwatch'da belki haksız atabilir ama sanmıyorum haksız yediğini ki yediysen steam supporta ulaşıp açtırmayı dene

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kulandıoysan yersın başka türlü yemessın ki

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
valve oyunu başlatmadan önce bilgisayarda ne kadar hack varsa hepsini kontrol ediyor ister cs ile alakalı olsun ister olmasın farketmez önceden kullandığın pubg hilesinin kalıntıları yüzünden ban yemiş olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...