Arkadaşlar bu yazımda depozite istemeden kazanabildiğiniz itemleri çekebilmenizi sağlayan sitelerden birini size sunacağım. Kasılmanız gayet normal aşırı bir zorluğu yok zaten , crash sistemi 200 , 400 , 2000 ve 3000'lere çıktığına kendim şahit oldum.
Sitemiz WTFSKİNS
Arkadaşlar şu anda aktif kullanılan ve crash oranları yüksek bir kaç site var bu bunlardan ilki eğer size verdiğim kodu girerseniz 0.40 elmas tutarında başlıyorsunuz ve gayet makul bir başlangıç dediğim gibi kasılmanız gayet basit.
Linkte bir sıkıntı yoktur kodu nereye girmesi gerektiğini bilmeyenler için giriş yapıp direk kod girme kısmına atıyor sizi
Buda direk ana sayfa linki
Kodu kullanırsanız belli bir oranda bana da destek olmuş oluyorsunuz şimdilik en uygun site bu arkadaşlar kendi deneyimler gereğince konuya eklemeye devam edeceğim.
Koddan gelen elmasları kullanmak için CSGO.yu 50 saat oynamanız gerekmektedir.
Sitemiz WTFSKİNS
Arkadaşlar şu anda aktif kullanılan ve crash oranları yüksek bir kaç site var bu bunlardan ilki eğer size verdiğim kodu girerseniz 0.40 elmas tutarında başlıyorsunuz ve gayet makul bir başlangıç dediğim gibi kasılmanız gayet basit.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
KOD : mtnwtf Linkte bir sıkıntı yoktur kodu nereye girmesi gerektiğini bilmeyenler için giriş yapıp direk kod girme kısmına atıyor sizi
Buda direk ana sayfa linki
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Kodu kullanırsanız belli bir oranda bana da destek olmuş oluyorsunuz şimdilik en uygun site bu arkadaşlar kendi deneyimler gereğince konuya eklemeye devam edeceğim.
Koddan gelen elmasları kullanmak için CSGO.yu 50 saat oynamanız gerekmektedir.
Son düzenleme: