CsGo Faceit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Faceit de hile arıyorum premium hilelerin de bir çoğu çalışmıyor en azından esp yada trigger veya no recoil fark etmez bunlardan herhangi bir tanesi bile yeterli. Fakat faceit ac açık olduğu için faceit'de hile aktif girsen bile 15 20 saniye içinde hepsi kapanıyor özelliklerin. Bilgisi olan kullanan yada deneyimi olan arkadaşlar size zahmet yardımcı olursanız yada yönlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Faceit veya pvpro da çalisan hile mevcut değil

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
faceit'de hile bulunmuyor kendi anti-cheat'ini geçebilen kişi yok vardır'da satmıyor

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Faceit de bir kere çalıştırdım ama asıl anticheat ı server taraflı olduğu için atıyorum esp açtığında adamların dibine girince adamları görebiliyosun yani adamlar geç yükleniyor bundan dolayı da hileler çalışmıyor. Entity grabbingi de biraz farklı...

Client yani senin bilgisayarındaki anticheat da processlerin yetkilerini arttırıyor bu sayede sadece kernelmode de erişimi oluyor driverlardan da sürekli kontrol ediyor erişimi. Serverlerde de kontrol olduğundan faceit ac siz bazı serverlere giremiyosun (cs 1.6 daki sXe nin milyon kat daha gelişmiş versiyonu.) Sırf bu sistem yüzünden de gamehandle alamadığından bırak internali direk external bile girişemiyosun. GameHandle alsan sa garip bir şekilde oyun içindeki modüllere erişimin de kısıtlı bununla daha önce uğraşmıştım o yüzden biliyorum. Hiç satılmamasının sebebi server taraflı olup direk hacklenemeceğinden dolayıdır. Bunu wolftü nakit hilesi yapamamakla, lolda rp hilesi yapamamakla veya yine cs de anahtar hilesi yapamamakla eş turabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...