Faceit de bir kere çalıştırdım ama asıl anticheat ı server taraflı olduğu için atıyorum esp açtığında adamların dibine girince adamları görebiliyosun yani adamlar geç yükleniyor bundan dolayı da hileler çalışmıyor. Entity grabbingi de biraz farklı...
Client yani senin bilgisayarındaki anticheat da processlerin yetkilerini arttırıyor bu sayede sadece kernelmode de erişimi oluyor driverlardan da sürekli kontrol ediyor erişimi. Serverlerde de kontrol olduğundan faceit ac siz bazı serverlere giremiyosun (cs 1.6 daki sXe nin milyon kat daha gelişmiş versiyonu.) Sırf bu sistem yüzünden de gamehandle alamadığından bırak internali direk external bile girişemiyosun. GameHandle alsan sa garip bir şekilde oyun içindeki modüllere erişimin de kısıtlı bununla daha önce uğraşmıştım o yüzden biliyorum. Hiç satılmamasının sebebi server taraflı olup direk hacklenemeceğinden dolayıdır. Bunu wolftü nakit hilesi yapamamakla, lolda rp hilesi yapamamakla veya yine cs de anahtar hilesi yapamamakla eş turabilirsin.