Arkadaşlar hepinize merhaba ben monster kullanıyorum gtx1660-ti ve i7-9750H lı bir sistem. ne hikmetse cs:go da bile 120 fps zor görüyor sürekli drop yiyorum bilgisayar aşırı yavaş çalışıyor sürekli kasıyor sebebi nedir ?
Sadece performans moduna çekmekle artacağını sanmıyorum. Güç ayarlarından nihai performansa da çekmesi gerek. Arka plan ve gizlilik ayarlarını devre dışı bırakması lazım. Oyun modunu da açmak gerekmonster kontrol merkezinden performans moduna aldınız mı
bende monsterda performans moduna almayınca fps 50 60 ları görüyor fakat performans moduna alınca 200 300leri görüyorumSadece performans moduna çekmekle artacağını sanmıyorum. Güç ayarlarından nihai performansa da çekmesi gerek. Arka plan ve gizlilik ayarlarını devre dışı bırakması lazım. Oyun modunu da açmak gerek
Nasıl bir etkisi var ki o kadar performa artışı sağlıyor ?bende monsterda performans moduna almayınca fps 50 60 ları görüyor fakat performans moduna alınca 200 300leri görüyorum
bir fikrim yok herhalde pil süresiyle dengeliyorNasıl bir etkisi var ki o kadar performa artışı sağlıyor ?