Csgo hızla 21 level kasma botu varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Dediğinin olduğunu pek sanmıyorum olsa bile ücretlidir.

Üye
5 HİZMET YILI
level botunu fixlediler ama
Post automatically merged:

makro olayını bansız kullananabilirsin ama

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
forumda görmüştüm ben otomatik yoldaş maç giriyordu ve kasıyordu eğer 2 tane pc varsa ikisinde yoldaşa sokup otomatik olarak kasabilirsin ama hala çalışıyor mu bilmiyorum ayrıca rekabetçi bir maç olduğu için güven faktörünüz çok düşücektir report yediğiniz için onun yerine forumdaki sbyte hilesi ile fake prime logosunu hesabınıza ekleyip prime olan lobilere girmenizi öneririm takımdakiler sizi prime sanıcaktır ama prime olmıyacaksınız 1 kişi çok fazla etkilemiyor zamanla kasarsınız 21 lvle zaten belirli bir maçtan sonra 80exp falan geliyor rekabetçiden çok zaman çalar

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende hileli giriyorum onda işe yarar mı satıcam sonrasında hesabı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
forumda görmüştüm ben otomatik yoldaş maç giriyordu ve kasıyordu eğer 2 tane pc varsa ikisinde yoldaşa sokup otomatik olarak kasabilirsin ama hala çalışıyor mu bilmiyorum ayrıca rekabetçi bir maç olduğu için güven faktörünüz çok düşücektir report yediğiniz için onun yerine forumdaki sbyte hilesi ile fake prime logosunu hesabınıza ekleyip prime olan lobilere girmenizi öneririm takımdakiler sizi prime sanıcaktır ama prime olmıyacaksınız 1 kişi çok fazla etkilemiyor zamanla kasarsınız 21 lvle zaten belirli bir maçtan sonra 80exp falan geliyor rekabetçiden çok zaman çalar
Ah hocam, rekabetçiden xp gelmiyor o kadar leş bir oyun ki, ölüm maçları hile dolu prime değilsen rekabetçi full hile, ben ne yapıcağımı şaşırdım artık bide XP zor kasılıyor belirli haftalarda fazla veriyor gibi bir özellikde koymaları yokmu 3 senemi alır benim.

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aslında bir makro ayarlanıp kullanılabilir.
her 15 Dakikada bir maus ile maç aratma yerleri ve klavyeden wasd tuşları ve silahla ateş etme tuşları eklenip deneyebilirsin.

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ah hocam, rekabetçiden xp gelmiyor o kadar leş bir oyun ki, ölüm maçları hile dolu prime değilsen rekabetçi full hile, ben ne yapıcağımı şaşırdım artık bide XP zor kasılıyor belirli haftalarda fazla veriyor gibi bir özellikde koymaları yokmu 3 senemi alır benim.
bence csyde 21e kasmak yerine birkaç gün günlük işte çalış parayla al daha mantıklı :D uğraşmaya değmiyor şuan dediğin gibi her yer hile dolu rekabetçi maçtan bile max 80xp geliyor çok fazla maç girdikten sonra

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bilenen yok ama sanki parayla bu işe yapanlar var diye hatırlıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
vertigo boost diye bişey var bilgisayarın iyise internette araştırarak yapabilirsin

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hiç karşılaşmadım dostum ama olsa da ücretsiz olacağımı düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...