Onaylı Üye
ben öyle bir şey görmedim hiç
paralı knk google vertigo boost yaz çıkar ve şuan indirimdeÜcretsizmi peki ???
Ah hocam, rekabetçiden xp gelmiyor o kadar leş bir oyun ki, ölüm maçları hile dolu prime değilsen rekabetçi full hile, ben ne yapıcağımı şaşırdım artık bide XP zor kasılıyor belirli haftalarda fazla veriyor gibi bir özellikde koymaları yokmu 3 senemi alır benim.forumda görmüştüm ben otomatik yoldaş maç giriyordu ve kasıyordu eğer 2 tane pc varsa ikisinde yoldaşa sokup otomatik olarak kasabilirsin ama hala çalışıyor mu bilmiyorum ayrıca rekabetçi bir maç olduğu için güven faktörünüz çok düşücektir report yediğiniz için onun yerine forumdaki sbyte hilesi ile fake prime logosunu hesabınıza ekleyip prime olan lobilere girmenizi öneririm takımdakiler sizi prime sanıcaktır ama prime olmıyacaksınız 1 kişi çok fazla etkilemiyor zamanla kasarsınız 21 lvle zaten belirli bir maçtan sonra 80exp falan geliyor rekabetçiden çok zaman çalar
bence csyde 21e kasmak yerine birkaç gün günlük işte çalış parayla al daha mantıklıAh hocam, rekabetçiden xp gelmiyor o kadar leş bir oyun ki, ölüm maçları hile dolu prime değilsen rekabetçi full hile, ben ne yapıcağımı şaşırdım artık bide XP zor kasılıyor belirli haftalarda fazla veriyor gibi bir özellikde koymaları yokmu 3 senemi alır benim.