Csgo Övgü Botu (Lazım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
İnternette dolaşan bu powershell ile yapılan övgü botu muhabbetini denedim ama timeout hatası alıyorum ve övgü atmıyor.
Ucuz (5 tlye 100 övgü) gibi satan, timeout hatasını çözebilen veya farklı çalışan bir programı olan varsa yazabilir mi?

Üye
6 HİZMET YILI
5 tlye 100 övgü zor bulursun sonuç olarak acc den hesap açıp tek tek yazmakta ugraştırıyor :brainfree:

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Önce 130 tane övgü attım kendi hesabıma, sonra timeout hatası aldım neden bilmiyorum varsa çözümünü bilen yazsın

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bana da lazım, genelde hile kullananların çoğunun övgüsü yüksek.. Up!

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Önce 130 tane övgü attım kendi hesabıma, sonra timeout hatası aldım neden bilmiyorum varsa çözümünü bilen yazsın
Configinizde problem vardır config dosyanızı ekran görüntüsü olarak atarsanız buraya yardımcı olabilirim...

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Reis para verme internette videoları var bedava parayla aldıklarında aynısını yapıyor

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Configinizde problem vardır config dosyanızı ekran görüntüsü olarak atarsanız buraya yardımcı olabilirim...
Değiştirdiğim tek şey hesap id, şifre, steamguard sormayı false yapmıştım zaten sorun olmamıştı. Bir de kendime gönderirken method u LOGIN yapmıştım onda da göndermişti ama şimdi timeout hatası veriyor her şey aynı

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Değiştirdiğim tek şey hesap id, şifre, steamguard sormayı false yapmıştım zaten sorun olmamıştı. Bir de kendime gönderirken method u LOGIN yapmıştım onda da göndermişti ama şimdi timeout hatası veriyor her şey aynı

Aynı sorun bendede oldu.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Sanırım method fix yemiş.

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
congini hesap ıd şifre yerlerini silebilirsin, ve steam hesaplarını ss atabilirsen yardımcı olabilirim

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu forumda bulabilirsin + gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...