Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana hesabım 4 sene önce ban yedi ve Counter-Strike 2'nin çıkışı ile yeni hesaba almak istiyorum. En son fiyatı 275 TL civarıydı ve şuan 394 TL. İndirime girer mi?
CS:GO Prime Status, bugüne kadar hiç indirime girmedi. Bunun nedeni, hileleri biraz olsun engellemek için ücretli yaptıklarıdır. Oyunun fiyatı, 15 dolar/euro olarak sabitlenmiştir. Bu da Türk Lirası’na göre değişkenlik göstermektedir. Şu anda 394 TL olan fiyat, döviz kuru düşerse indirimli gibi görünebilir Ancak bunun için doların 10 TL’nin altına düşmesi gerekmektedir.
Kanka Prime status bir nevi DLC gibi bir şey. Ama indirime girmeyecek bir dlc olarak düşünebilirsin. İndirime girmesi için, Valve CS:GO Tarafında korkunç oyuncu kaybetmeli. Anca o zaman "BELKİ" indirime sokarlar.
Şuanki Ekonomiden Dolayı Girmesini Bence Bekleme Dostum Zaten Ekonomi Düzelsede Gireceğini Sanmıyorum Hazır Bukadar Para Kazanıyorken Yükseltebilirlerde.