Onaylı Üye
Arkadaşlar neye göre rütbe atıyor , win mi ? yoksa oyunlardaki performans mı ?
CS GO Rütbeleri kazandığınız maçlardan aldığınız puanlara göre belirlenir. Kazandığınız maçlarda alacağınız puanı etkileyecek bir kaç unsur vardır, bu unsular şöyledir;
1 – Vurduğunuz adam sayısı
2 – Kaç kere öldüğünüz
3 – Rakip takımdakilerin rütbeleri
4 – Asist sayılarınız
Kazandığınız maçlardaki vurduğunuz adam sayısı, kaç kere öldüğünüz, rakip takımdakilerin rütbesi ve asist sayılarınız size gelecek puanı belirler. Oyundaki EDO’ nun puana bir katkısı yoktur. Rakip takımdakilerin rütbesi yüksekse eğer sizden alacğaınız puanın üzerine ekstra puanlar eklenir. Bunun yanı sıra diyelim ki maçı kaybettiniz ancak siz çok iyi oynadığınız, bu durumda çok düşük bir puan kaybı yaşıyorsunuz, sanki hiç maç oynanmamış gibi diyebilirim. İşte bu unsurlar sizin alacağınız puanlar neticesinde rütbenizi belirler.
NOT:Alıntıdır.
Oyundaki Performans
hem win hem vuruş istatisliklerin,kurduğun bomba çözdüğün bomba rank havuzunda tüm playerler ile hesaplanıyor ve bu şekilde rütbe alınıyor diye biliyorum![]()
Edo'na bağlı iyi oynadığın sürece beraber kalsanda rank atar ama valveye belli olmuyo bazen 9-10 win al yinede rank atmıyor.
Hepinizden teşekkürler bu aradaCS GO Rütbeleri kazandığınız maçlardan aldığınız puanlara göre belirlenir. Kazandığınız maçlarda alacağınız puanı etkileyecek bir kaç unsur vardır, bu unsular şöyledir;
1 – Vurduğunuz adam sayısı
2 – Kaç kere öldüğünüz
3 – Rakip takımdakilerin rütbeleri
4 – Asist sayılarınız
Kazandığınız maçlardaki vurduğunuz adam sayısı, kaç kere öldüğünüz, rakip takımdakilerin rütbesi ve asist sayılarınız size gelecek puanı belirler. Oyundaki EDO’ nun puana bir katkısı yoktur. Rakip takımdakilerin rütbesi yüksekse eğer sizden alacğaınız puanın üzerine ekstra puanlar eklenir. Bunun yanı sıra diyelim ki maçı kaybettiniz ancak siz çok iyi oynadığınız, bu durumda çok düşük bir puan kaybı yaşıyorsunuz, sanki hiç maç oynanmamış gibi diyebilirim. İşte bu unsurlar sizin alacağınız puanlar neticesinde rütbenizi belirler.
NOT:Alıntıdır.
Yani valve nin saçma sisteminin ne yapacağı belli olmayacağı için kesin birşey diyemiyorum ama şöyle güzel bir örnek verebilirim.İlk 10 maçımı tamamladığım zaman N4 olarak başlamıştım.Senin hesaptan 4 maç dediğin performanslarla oynayıp keleş 1 e çıkmıştım geçen sene ama dediğim gibi çok saçma bir rank sistemi var.Şuan 10 maç kazandım ve Gold Nova 3 attı diyelim ki maç performanslarım şu şekilde her maç +20 kil , 10 ölüm , +5 asist desek ortalama kaç maça lig çıkmam olasılıktır ?