Csgo rütbe sistemi hakkında bilgisi olan =) İçeri

Status
Not open for further replies.
Onaylı Üye
Reaction
11
8 YEARS OF SERVICE
Arkadaşlar neye göre rütbe atıyor , win mi ? yoksa oyunlardaki performans mı ?

Onaylı Üye
Reaction
5
Awards
6
8 YEARS OF SERVICE
hem win hem vuruş istatisliklerin,kurduğun bomba çözdüğün bomba rank havuzunda tüm playerler ile hesaplanıyor ve bu şekilde rütbe alınıyor diye biliyorum :)

HayvanSever
Süper Üye
Solutions
2
Reaction
387
Awards
10
10 YEARS OF SERVICE
Edo'na bağlı iyi oynadığın sürece beraber kalsanda rank atar ama valveye belli olmuyo bazen 9-10 win al yinede rank atmıyor.

Uzman Üye
Solutions
4
Reaction
20
Awards
6
7 YEARS OF SERVICE
CS GO Rütbeleri kazandığınız maçlardan aldığınız puanlara göre belirlenir. Kazandığınız maçlarda alacağınız puanı etkileyecek bir kaç unsur vardır, bu unsular şöyledir;

1 – Vurduğunuz adam sayısı

2 – Kaç kere öldüğünüz

3 – Rakip takımdakilerin rütbeleri

4 – Asist sayılarınız

Kazandığınız maçlardaki vurduğunuz adam sayısı, kaç kere öldüğünüz, rakip takımdakilerin rütbesi ve asist sayılarınız size gelecek puanı belirler. Oyundaki EDO’ nun puana bir katkısı yoktur. Rakip takımdakilerin rütbesi yüksekse eğer sizden alacğaınız puanın üzerine ekstra puanlar eklenir. Bunun yanı sıra diyelim ki maçı kaybettiniz ancak siz çok iyi oynadığınız, bu durumda çok düşük bir puan kaybı yaşıyorsunuz, sanki hiç maç oynanmamış gibi diyebilirim. İşte bu unsurlar sizin alacağınız puanlar neticesinde rütbenizi belirler.

NOT:Alıntıdır.

Onaylı Üye
Reaction
11
8 YEARS OF SERVICE
Şuan 10 maç kazandım ve Gold Nova 3 attı diyelim ki maç performanslarım şu şekilde her maç +20 kil , 10 ölüm , +5 asist desek ortalama kaç maça lig çıkmam olasılıktır ?
CS GO Rütbeleri kazandığınız maçlardan aldığınız puanlara göre belirlenir. Kazandığınız maçlarda alacağınız puanı etkileyecek bir kaç unsur vardır, bu unsular şöyledir;

2 – Kaç kere öldüğünüz

4 – Asist sayılarınız

Kazandığınız maçlardaki vurduğunuz adam sayısı, kaç kere öldüğünüz, rakip takımdakilerin rütbesi ve asist sayılarınız size gelecek puanı belirler. Oyundaki EDO’ nun puana bir katkısı yoktur. Rakip takımdakilerin rütbesi yüksekse eğer sizden alacğaınız puanın üzerine ekstra puanlar eklenir. Bunun yanı sıra diyelim ki maçı kaybettiniz ancak siz çok iyi oynadığınız, bu durumda çok düşük bir puan kaybı yaşıyorsunuz, sanki hiç maç oynanmamış gibi diyebilirim. İşte bu unsurlar sizin alacağınız puanlar neticesinde rütbenizi belirler.

Onaylı Üye
Reaction
11
8 YEARS OF SERVICE
Oyundaki Performans
hem win hem vuruş istatisliklerin,kurduğun bomba çözdüğün bomba rank havuzunda tüm playerler ile hesaplanıyor ve bu şekilde rütbe alınıyor diye biliyorum :)
Edo'na bağlı iyi oynadığın sürece beraber kalsanda rank atar ama valveye belli olmuyo bazen 9-10 win al yinede rank atmıyor.

2 – Kaç kere öldüğünüz

4 – Asist sayılarınız

Hepinizden teşekkürler bu arada

Seçkin Üye
Solutions
2
Reaction
168
9 YEARS OF SERVICE
1 - Edo Sayısı

2- Öldürdüğün Adam Sayısı

3- Asist Başka Bişey Değil.

Uzman Üye
Solutions
4
Reaction
20
Awards
6
7 YEARS OF SERVICE
Şuan 10 maç kazandım ve Gold Nova 3 attı diyelim ki maç performanslarım şu şekilde her maç +20 kil , 10 ölüm , +5 asist desek ortalama kaç maça lig çıkmam olasılıktır ?
Yani valve nin saçma sisteminin ne yapacağı belli olmayacağı için kesin birşey diyemiyorum ama şöyle güzel bir örnek verebilirim.İlk 10 maçımı tamamladığım zaman N4 olarak başlamıştım.Senin hesaptan 4 maç dediğin performanslarla oynayıp keleş 1 e çıkmıştım geçen sene ama dediğim gibi çok saçma bir rank sistemi var.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Solutions
1,842
Reaction
2,297
Awards
18
10 YEARS OF SERVICE
açıkcası başta genelde nova atar ama sonradan 3 oyun kazanıp 1 oyun kaybet düşürür..

Seçkin Üye
Reaction
47
Awards
5
9 YEARS OF SERVICE
En önemlisi EDO diyebilirim ona dikkat et kaybettiğin oyundada takımda 1. olmaya bak

The story about good
Ultra Üye
Solutions
3
Reaction
4,164
Awards
10
8 YEARS OF SERVICE
İşin ana mantığı ne kadar öldürme/ölme olduğu öldürme sayın herkezinkiyle karşılaştırılır örn herkez 10 kill aldı sen 11 kill aldın 11 kill senin rütbende kaç xp yapıyorsa ve oynadığın oyun neyse onun etkeniyle çarpıyor ardından toplam xp sana veriliyor

Banlı Üye
Solutions
36
Reaction
631
9 YEARS OF SERVICE
kill asist ve ölüm bunlara bakılıyo

Status
Not open for further replies.