Çözüldü CSGO Sbyte hilesi banlatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Şimdi ben sysbyte kullanmak istiyorum ama son güncellenme tarihi 2021 12 11 şimdi bu 11 aralık mı oluyor yoksa 12 kasım mı? Birde hile güncell olalı ne kadar zaman geçerse kullanmalıyız.Güncel kullansak Ban atar mı?

Çözüm
sbyte.JPG

Hile 11 aralıkta güncellendi. Bu güncelleme notu konuda ve konu yorumunda da belirtilmekte. Hile şu anda Undetected fazla abartmadığınız taktirde banlanmazsınız. Legit bir şekilde oynamanız durumunda bir şey olmaz.

Güncelleme notlarını buradan
https://ui.memoryhackers.org/game/counter-strike-global-offensive-csgo

Veya konudan takip edebilirsiniz

https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-sbyte-vip-hack-2021.44961/
Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hile güvenli ve safe vac ban dalgası için birşey söyleyemem elbete tespit edilecek ow için gelecek olursak legit safe oynamana bağlı hile safe şuan

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Güncel olup olmadığı hakkında bilgim yok hileyi kullanmıyorum fakat kullandığın her hilenin seni banlatma ihtimali var sonuçta oyunda izin verilen bir şey değil. csgo için de sbyte ya da başka bir yazılım kullanırsan er geç banlanırsın. Tavsiyem ana hesabında para verdiğin hesapta kullanma.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile 12 aralıkta güncellenmiştir. banlanma durumu ise her hilede vardır parayla aldığın hileler dahil ama kullanıcaksan başka hesap açıp kullan en garantisi budur

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum şöyle söyleyim legit bi şekilde oynarsan birşey olucağını sanmıyorum ama fullersen kaçınılmaz son

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...