Süper Üye
funpay ru dan alabılrsn
i dont know about your country but in my country so many of them sell it on instargram storeI'm trying to find a site that sells premium accounts with cheap rank, but I couldn't find it, which reliable site would you recommend?
2 gün sonra bum dolandırıldın D: plati.ru tamamen scam kanka neredeyse oradan anca key falan alırısn onda da dolandırılma riskin yüksek plati ru hariç item satış gamesultan gibi gibi siteler tavsiyemdir veya direkt steamden al en temizi D:plati.ru , item satış gibi sitelerde bulabilirsin ama sana önerim plati rus rublesi ile çalısıyor çok pahalıya gelmez yani hesaplar sana .
İnternette oyunu bırakanlar hesaplarını ucuza satıyor sitelere bakabilirsin.Csgo ucuz rank'lı seçkin hesap satan site bulmaya calışıyom ama bulamadım güvenilir hangi site önerirsiniz
kanka bir sürü itemci var oralarda her türlü bulursunCsgo ucuz rank'lı seçkin hesap satan site bulmaya calışıyom ama bulamadım güvenilir hangi site önerirsiniz
Csgo ucuz rank'lı seçkin hesap satan site bulmaya calışıyom ama bulamadım güvenilir hangi site önerirsiniz
ben discordumu verdim bana yaz imzamdaabi dc den yaz bana
Haklılık payın var dostum ama şöylede bir konu var platide bende satış yaptım ve ek olarak çokça hesap aldığım oldu , satın alım yaparken tek dikkat etmen gereken şey o satıcının lisanslı olup olmadığıdır .2 gün sonra bum dolandırıldın D: plati.ru tamamen scam kanka neredeyse oradan anca key falan alırısn onda da dolandırılma riskin yüksek plati ru hariç item satış gamesultan gibi gibi siteler tavsiyemdir veya direkt steamden al en temizi D:
ne kadar dıkkat edersen et calıyor ıbneler 3 kere aldım 3 nü de 4 ay arayla caldırlarRus siteleri türk sitelerine göre daha ucuza satılıyor rub olduğu için bu yüzden dikkatli satın almalısın sana önerim rus sitelerinden alman ama dikkatli ol.